Home » Noul Volkswagen Multivan pentru 2015: primele poze si informatii » Noul Volkswagen Multivan pentru 2015: primele poze si informatii

Noul Volkswagen Multivan pentru 2015: primele poze si informatii

Noul Volkswagen Multivan 2015
HomeJanuary 1, 2015 at 9:14 am

Au fost dezvaluite primele detalii referitoare la noul Volkswagen Multivan. Generatia cu numarul 6 al legendarului VAN german va debuta in luna mai a lui 2015, iar principala sursa de inspiratie urmeaza sa devina conceptul Tristar, ce fusese prezentat in cadrul expozitiei IAA de la Hanovra. Informatiile au fost facute publice de portalul Auto Bild. 

Uleiuri Castrol, Motul, Mobil1 ieftine – verifica pretul aici.

Noul Volkswagen Multivan 2015: exterior si interior

Sursele din cadrul companiei anunta ca automobilul va primi un exterior nou ce presupune blocuri optice cu elemente de iluminare LED. La asta se adauga o grila frontala caracteristica noului design corporativ VW si linii mai agresive pentru caroserie. Cu alte cuvinte, se pare ca partea frontala a lui Tristar va fi mostenita aproape integral de noul Volkswagen Multivan 2015.

In spate, ne asteapta de asemenea faruri noi si o alta usa. Ar fi gresit sa speram la o revolutie stilistica, insa nemtii promit ca  T6 va fi oferit cu un design mai placut decat modelul actual. Mai mult, se pare ca masina va fi oferita in continuare cu doua versiuni de ampatament – 3,0 si 3,4 metri, iar latimea va ramane foarte apropiata de 1,9 metri.

Noul Volkswagen Multivan interior

La interior, schimbarile sunt ceva mai serioase. Toate pentru ca noul Volkswagen Multivan sa poata rivaliza cu Mercedes V-Class, macar cu versiunile de baza a acestuia. Drept urmare, noul Multivan se va lauda cu un ecran de 8″ pe consola centrala si materiale mai calitative in habitaclu. Pe langa asta, a fost promisa si o lista mai consistenta de asistenti electronici. Insa detalierea acesteia va fi efectuata ceva mai tarziu.

Noul Volkswagen Multivan 2015 - conceptul Tristar

Noul Volkswagen Multivan 2015: motoare si transmisii

La capitolul detalii tehnice, informatiile sunt tinute in mare parte in secret. Se anunta doar ca gama de motoare pentru noul Volkswagen Multivan 2015 va fi formata din unitati deja intalnite la modelele Golf 7 si Passat B8. Putem presupune ca versiunea de baza a lui T6 va fi oferita in compania agregatului 1.6 TDI de 120 cai putere si 250 Nm. Lista de motorizare va mai include si unitatea 2.0 TDI, in versiunile cu 150 si 190 cai putere.

Noul Volkswagen Multivan 2015 spate

Noul Volkswagen Multivan 2015 – desene Auto Bild

Citeste si:

Noul VW Touran 2015: primele poze spion si detalii

Cea mai ieftina asigurare RCA

Noul Volkswagen Multivan 2015

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Noul Volkswagen Multivan 2015 - conceptul Tristar Noul Volkswagen Multivan 2015 spate Noul Volkswagen Multivan 2015 Noul Volkswagen Multivan interior

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *