Home » Noul VW Golf 8 vine in 2017 cu motoare si versiuni noi » Noul VW Golf 8 vine in 2017 cu motoare si versiuni noi

Noul VW Golf 8 vine in 2017 cu motoare si versiuni noi

Noul VW Golf 8 imagini Auto Express
HomeAugust 11, 2015 at 11:26 am

Noul VW Golf 8 este in plina dezvoltare si urmeaza sa fie prezentat publicului larg in anul 2017. Afirmatia apartine publicatiei Auto Express, care la randul ei face referire la unele surse din cadrul companiei germane.

Anul viitor, actuala generatie VW Golf va fi restilizata, primind in randurile sale versiunea GTI Clubsport. Tot in 2016 este programat sa apara hothatch-ul Golf R420, cu un motor turbo de 2,5 litri ce produce 420 cai putere.

Noul VW Golf 8: primele informatii

Noul VW Golf 8 va avea la baza o versiune modernizata a platformei universale MQB. Totodata, datorita utilizarii largi a materialelor “usoare”, se asteapta ca masa vehiculului sa nu treaca de 1100 kg.

Mai mult de atat, compacta va detine un sistem de recuperare a energiei ce va implica stocarea si transimiterea acesteia catre rotile  spate cu ajutorul volantei. Conform datelor preeliminare, aceasta sistema va permite un adaos de 40 cai putere. Plus la toate, se vorbeste ca noul Golf Mk8 a fi dotat cu un motor de 1.0 litri si turbocharger electric.

Designul lui Golf 8 ramane inca nedescoperit, insa cei de la Auto Express si-au pus imaginatia la treaba si au creat propriile schite ale viitorului model. Britanicii presupun ca noul VW Golf 8 va fi inzestrat cu linii exterioare mai agresive si blocuri optice mai inguste. Cu toate astea, fanii marcii germane pot ramane linistiti, noul model ramanand in continuare usor de recunoscut.

Noul VW Golf 8 primele poze Auto Express

Noul VW Golf 8 va fi un model ce se integreaza perfect intr-o lume in care rolul dominant il detin tabletele si telefoanele inteligente. Proprietarul noului Golf nu va mai fi nevoit sa piarda timpul pentru a conecta vreun dispozitiv ori a descarca ceva. Automobilul se va “imprieteni” automat cu smartphone-ul soferului, respectiv va descarca singur noile versiuni ale hartilor pentru GPS, va indica traseele de evitat si multe altele.

Noul VW Golf 8 va avea si o versiune ecologica, numita de producatorul din Wolfsburg e-Golf. Aceasta va detine baterii de capacitate sporita ce vor asigura o autonomie electrica mai mare, permitand parcurgerea catorva zeci de kilometri fara a porni propulsorul cu ardere interna.

Noul VW Golf 8 versiunea GTI: primele informatii

Noul VW Golf 8 GTI va debuta dupa lansarea modelului standart Acesta va avea sub capota un motor turbo de 2.0 litri ce va livra 260 sau 290 cai putere. Mai mult, noul GTI in varianta Performance se va putea lauda cu 300 cai putere, iar pentru cei ce considera ca si asta e putin, VW va introduce si versiunea Clubsport, de 330 cai putere.

Noul VW Golf GTI poze

Noul VW Golf 8 va primi in calitate de transmisie o cutie de viteze robotizata cu 7 trepte, iar versiunile GTI, GTD si R, vor primi o unitate de transmisie cu 9 trepte.

Noul VW Golf 8 GTI imagini Auto Express

Noul VW Golf 8 – schite Auto Express

Citeste si:

VW Tiguan 2015 primeste motoare noi si alte imbunatatiri

Noul VW Golf 8

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Noul VW Golf 8 GTI imagini Auto Express Noul VW Golf 8 imagini Auto Express Noul VW Golf 8 primele poze Auto Express Noul VW Golf GTI poze

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *