Home » Noul X6 de la BMW a fost vazut in timpul testelor » Noul X6 de la BMW a fost vazut in timpul testelor

Noul X6 de la BMW a fost vazut in timpul testelor

noul X6
HomeOctober 22, 2013 at 7:23 pm

BMW testeaza noul X6, al carui debut oficial va avea loc in 2014. La momentul actual nu se stiu prea multe despre noul model. Anterior, s-a anuntat ca scopul principal al BMW este continuarea diferentierii modelelor X5 si X6. Pentru noul X6 s-a decis o dezvoltare mai intensa a laturii sportive. Cat in plan estetic atat si in plan tehnic.

E destul de probabil ca viitorul X5 sa aiba calitati offroad mai bune, poate chiar sa ofere mai mult confort. In schimb, noul X6 va fi mai lung decat modelul actual cu 23 mm (4910 mm).

Noul X6 are la baza platforma viitoarei generatii de X5, care la randul ei foloseste platforma remodelata a modelului 5 series. Este usor de presupus ca ampatamentul va fi usor marit. Tot de la X5, va fi imprumutat sasiul din materiale compozite, respectiv se va reusi o reducere a masei vehiculului.

Noul X6: motorizare

Conform oficialilor BMW, noul X6 va avea in lista de echipari un benzinar de 3.0 l supraalimentat si o unitate diesel de asemenea de 3.0 l. In topul gamei se va afla un alt benzinar, de 4.4 l biturbo, capabil sa dezvolte peste 400 cp.

Toate modelele X6 vor primi o cutie de viteze automata cu 8 trepte, care ar urma sa sporeasca productivitatea generala a masinii.

Noul X6 va avea si o versiune hybrid, ce va fi compusa dintr-un motor pe benzina de 3.0 l si o unitate electrica.

noul X6 spate

Citeste si:

BMW X5 2013: imagini oficiale

Fisker Karma cu motor de Corvette

Navigatie GPS

Noul X6 in camuflaj

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
noul X6 spate noul X6

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *