Home » Opel 2017: noile Insignia, Vivaro, Ampera-e si altele » Opel 2017: noile Insignia, Vivaro, Ampera-e si altele

Opel 2017: noile Insignia, Vivaro, Ampera-e si altele

Opel 2017 noul Opel Crossland-x
HomeNovember 11, 2016 at 5:49 pm

Opel intentioneaza sa lanseze 7 modele noi in anul 2017. Printre acestea se vor regasi o noua generatie Insignia, un model electric, un monovolum nou s.a. 

Opel 2017: Insignia – sedan, break si crossover

Anul viitor, mai exact in luna martie, Insignia va primi o noua generatie. Aceasta urmeaza sa fie propusa in 3 versiuni: clasicele sedan si break, plus o varianta crossover cu garda la sol marita si tractiune integrala. Constructorul german afirma ca noul model se va deosebi destul de tare de predecesorul sau. Noul Opel Insignia va fi contruit pe o arhitectura noua, fiind vorba probabil despre platforma GM E2XX a lui Chevrolet Malibu. Insignia 2017 va fi mai usoara cu 175 kg decat vechiul model, iar ampatamentul a primul un plus de 9 cm. Informatiile referitoare la motorizari si transmisii raman inca nedescoperite.

Opel 2017 noul Opel insignia

Opel 2017: Ampera-e si un nou SUV

Ampera-e este fratele european a lui Chevrolet Volt. Noul model va avea o autonomie de aproape 500 km, cea mai mare printre modelele electrice produse in Europa. Ampera-e a fost deja prezentata publicului larg in luna septembrie a anului curent, insa primele livrari, vor avea loc in primavara lui 2017.

Se vorbeste ca in cadrul salonului auto de la Frankfurt 2017, Opel va lansa un SUV compact, menit sa intre in rivalitate cu Nissan Qashqai, VW Tiguan si Peugeot 3008.

Opel 2017: Crossland X si noul Vivaro

Modelul Meriva isi va inceta probabil existenta, acesta fiind transformat intr-un mic SUV cu trasaturi de MPV sau invers, intr-un MPV cu trasaturi de SUV. Cu alte cuvinte, un automobil de clasa B cu garda la sol marita si posibilitatea dotarii cu transmisie integrala. Numele vehiculat pentru noul model este Crossland X.

Unele site-uri de specialitate anunta ca in anul 2017 va avea loc lansarea unei noi generatii Vivaro. Tindem sa credem ca la mijloc e o eroare, actualul Vivaro fiind prezentat in 2014, iar ciclul de viata al unui automobil nu poate dura doar 3 ani. Este vorba mai degraba despre o noua versiune a modelului aflat astazi pe piata, versiune ce probabil va fi dotata cu un nou motor, iar lista cu optionale va suferi si ea ceva schimbari.

Opel 2017 – imagini largus.fr

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Opel 2017 noul Opel Crossland-x Opel 2017 noul Opel insignia

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *