Home » Opel Crossland X 2017: noul SUV Opel a fost prezentat oficial » Opel Crossland X 2017: noul SUV Opel a fost prezentat oficial

Opel Crossland X 2017: noul SUV Opel a fost prezentat oficial

Opel Crossland X 2017
HomeJanuary 19, 2017 at 1:24 pm

Opel a prezentat noul SUV cu numele Crossland X. Acesta a fost dezvoltat impreuna cu PSA Peugeot Citroen, urmand sa inlocuiasca in gama de modele minivan-ul Meriva.

Opel Crossland X va debuta public in luna martie 2017, in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Noul SUV mic va rivaliza cu Peugeot 2008 si Renault Captur, iar preturile ar urma sa inceapa de la 22000 Euro.

Noul Opel Crossland X: primele informatii

Automobilul are la baza o platforma livrata de concernul PSA Peugeot Citroen. Partea frontala a lui Crossland X contine o grila masiva, existand si cateva linii comune cu modelul Mokka X.

Chiar daca Crossland X face parte din segmentul SUV-uriloe mici, portbagajul suprinde prin capacitatea sa. Acesta ofera un volum de 410 litri, iar daca aplecam al doilea rand de scaune, spatiul pentru bagaje atinge 1255 litri.

Producatorul promite ca automobilul va fi insotit de o lista impunatoare cu asistenti electronici. Astfel, cumparatorul va avea la dispozitie o camera de vedere spate, un asistent de parcare, un display head-up, o sistema pentru monitorizarea zonelor oarbe, o tehnologie capabila sa recunosca indicatoarele rutiere s.a. In plus, crossover-ul va fi dotat cu un nou sistem de multimedia compatibil cu Apple CarPlay si Android Auto.

Opel Crossland X 2017 interior

Informatiile tehnice inca nu au fost descoperite. Conform insa unor informatii neoficiale, versiunea de baza a lui Crossland X va fi oferita cu un benzinar de 1.0 litri si 103 cai putere. Lista cu benzinare va fi completata de un agregat turbo, cu volumul de 1,4 litri propus cu 123 si 148 cai putere. Mai sunt asteptate si cateva propulsoare diesel, iar unul din ele va fi motorul 1.6 CDTI de 93 cai putere.

Cum am spus si la inceput, noul Opel Crossland X va debuta la Salonul Auto de la Geneva. Acesta se va deschide la 9 martie 2017, iar productia modelului va fi organizata la uzina GM din Zaragoza, Spania.

Mai mentionam ca in luna septembrie a anului curent, Opel va lansa un crossover mai mare. Acesta va purta numele Grandland X, facand parte din planul 7 in 17, care presupune prezentarea a 7 modele noi in anul 2017.

Opel Crossland X 2017 spate

Noul Opel Crossland X 2017

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Opel Crossland X 2017 interior Opel Crossland X 2017 spate Opel Crossland X 2017

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *