Home » Red Bull Soapbox Race 2014: restrictiile de trafic pentru duminica 14 septembrie » Red Bull Soapbox Race 2014: restrictiile de trafic pentru duminica 14 septembrie

Red Bull Soapbox Race 2014: restrictiile de trafic pentru duminica 14 septembrie

Red Bull Sopabox 2014
HomeSeptember 12, 2014 at 8:05 pm

Duminica, 14 Septembrie, incepand cu ora 13.00, Calea 13 Septembrie din Bucuresti va deveni circuit de curse pentru cei mai tari bolizi nemotorizati din Romania. Echipe din 19 orase se vor alinia la start si ne vor demonstra nu numai ca romanii sunt creativi, dar si ca au simtul umorului.

Pe traseu, o vor lua la vale Casa Poporului sau “Casa tuturor pe roti”, asa cum au numit-o Liviu, Alexandru si Cosmin, Porcul “Ghita”, chiar daca mai este pana la Craciun, “Cotet-OO-Mobilul”, o adevarata ferma pe roti, “Militia”, masina condusa de Gogu, Patraulea, Trandafir si tovarasul Capitan, “Una cu de toate”, asa cum le place romanilor saorma, “Melcul Turbo”, “TepesMobilul” sau “Wife Mobilul”, iar lista poate continua.
Echipele vor trebui sa impresioneze juriul format din Ana Maria Branza, Mirela Bucovicean (Molecule F), Victor Nemes (fost pilot de raliu), Teo (comediant la Club 99 si “barbos” la Sector 7) si Robert Kovacs (atlet Red Bull/student la Facultatea de Mecatronica si Robotica). Ei vor acorda note pentru design si executie in constructie, foarte important fiind desing-ul masinii de concurs, tehnica de constructie si imbinarea diverselor subansamble, precum si calitatea finisajelor. Pe aceeasi treapta se afla si creativitatea si spectacolul. Membrii juriului vor nota momentul de prezentare al masinii de concurs si echipajului. Si ultimul, dar nu cel din urma, este timpul cu care bolidul artizanal parcurge traseul.

Red Bull SoapBox Race 2014 – restrictionarea temporara a traficului rutier se face dupa cum urmeaza:
– Calea 13 Septembrie, pe ambele sensuri de circulatie intre Piata Arsenalului si Bulevardul Libertatii, intre orele 00:00 si 22:00.
– Strada Uranus intre Strada Sirenelor si Calea 13 Septembrie, intre orele 00:00 si 22:00.
– Bulevardul Libertatii intre Rond Cosbuc si Piata Constitutiei (bretea Parchet General) pe ambele sensuri de circulatie, precum si pe Bulevardul Libertatii intre bulevardul Natiunile Unite si Piata Constitutiei, sensul spre Rond Cosbuc, intre orele 07:00 si 19:00.

Red Bull Sopabox Race 2014 - harta restrictii trafic

Red Bull SoapBox Race 2014

<

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Red Bull Sopabox 2014 - harta restrictii trafic Red Bull Sopabox 2014

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *