Home » Renault ieftin – francezii vor un frate mai mic si mai ieftin pentru Captur » Renault ieftin – francezii vor un frate mai mic si mai ieftin pentru Captur

Renault ieftin – francezii vor un frate mai mic si mai ieftin pentru Captur

Noul Renault ieftin - schita Rene Demarets Autoexpress
HomeMay 27, 2014 at 9:42 pm

Piata auto ar putea primi inca un Renault ieftin ori mai bine spus accesibil. Noul model ar urma sa impartaseasca filosofia SUV-ului Captur, insa cat pretul atat si dimensiunile vor fi inferioare, anunta Autoexpress.

Renault planifica sa lanseze inca un SUV compact, care ar fi o intruchipare a conceptului Kwid, prezentat in cadrul salonului auto de la New Delhi. Noul model va debuta in anul 2016, fiind plasat pe treapta inferioara recent lansatului Captur.

Un nou Renault ieftin pe baza conceptului Kwid

Viitorul SUV Renault va fi destinat in primul rand pietelor din tarile in curs de dezvoltare. Crossover-ul Kwid (modelul de serie ar putea mosteni numele conceptului), va atinge in lungime aproape 4 metri. Va amintim ca prototipul prezentat la New Delhi avea o lungime de 3,6 metri. Se zvoneste ca “francezul” va primi o configuratie cu trei portiere si elemente de protectie din plastic in partea de jos a caroseriei.

Motorul de baza pentru Renault Kwid va fi unitatea 0.9 TCe, care in dependenta de setari va dezvolta 70 ori 90 cai putere. Conceptul ce va sta baza modelului era dotat cu un agregat de 1.2 litri si transmisie cu ambreiaj dublu.

Conceptul Kwid - noul Renault ieftin

Conceptul Kwid - noul Renault ieftin spate

Noul Renault ieftin ar urma sa atraga cumparatorii cu ajutorul a doua puncte forte: designul si pretul. Daca primul este inca o variabila incerta, atunci pretul se presupune ca va fi cu aproximativ 20% mai mic decat pretul standart al modelului Captur.

Din pacate modelul de serie va fi lipsit de usile cu deschidere verticala si de multe linii care au facut senzatie pe conceptul lansat in India.

Conceptul Kwid - noul Renault ieftin lateral

SUV-ul Kwid va fi lansat in anul 2016. E destul de probabil noul Renault ieftin sa debuteze simultan cu viitoarea generatie a modelului Smart ForTwo.

[plulz_social_like width="350" send="false" font="arial" action="like" layout="standard" faces="false" ]

Citeste si:

Noua cutie automata DSG cu 10 trepte

Noul Renault ieftin – Renault Kwid

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Conceptul Kwid - noul Renault ieftin lateral Conceptul Kwid - noul Renault ieftin spate Conceptul Kwid - noul Renault ieftin Noul Renault ieftin - schita Rene Demarets Autoexpress

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *