Home » Robot pornire ori ce sa faci da nu porneste masina » Robot pornire ori ce sa faci da nu porneste masina

Robot pornire ori ce sa faci da nu porneste masina

Cel mai bun robot pornire
HomeAugust 25, 2014 at 1:25 pm

Perioada calda se apropie cu pasi grabiti de finalul sau, respectiv pentru multi dintre noi, se apropie problema pornirilor de dimineata, mai ales dupa perioade de stationare lungi. Cea mai mare parte a problemelor legate de pornirile de dimineata sunt cauzate de descarcarea bateriei si una din cele mai simple solutii in astfel de situatii este utilizarea unui robot pornire.

Robot pornire: cine are nevoie de el

In mod normal, in portbagajul fiecarui automobil ar trebui sa se gasesca un robot pornire – o oferta gasiti chiar aici. Acest lucru fiind valabil chiar si pentru masinile cu baterii proaspete ori chiar noi. Problema e ca oricare baterie, fie ea si noua, se poate descarca fara vreo actiune exterioara. De cele mai multe ori, aceasta se intampla din cauza unui defect de productie. Mai mult, nu sunt rare cazurile cand soferul uita sa deconecteze toate consumatoarele din masina.

O nevoie si mai mare de un robot pornire o au posesorii de masini cu baterii ceva mai “obosite”. Vorbim de acumulatori ce se afla in serviciu de mai mult de 2 ani. In acest caz, probabilitatea sa aveti dimineata nevoie de o sursa de curent creste exponential.

Robot pornire: cum sa alegi unul bun

Cititi foarte atent caracteristicile si instructiunile unitatii pe care doriti sa o achizitionati. Spre exepmlu, exista roboti ce nu sunt capabili sa ofere curent de pornire  suficient pentru masini cu motoare diesel cu mai mult de 80 cai putere. Nu e un secret ca automobilele dotate cu agregate diesel au nevoie de baterii cu capacitati sporite. Deasemenea, evitati robotii de pornire foarte ieftini.

Robot pornire: concluzie

Primul lucru pe care trebuie sa-l cunoasteti este ca un robot pornire nu va salveaza de la procurarea unei baterii noi. Daca acumulatorul dvs., are peste 4 ani, este indicat sa-l schimbati inaintea sezonului rece. Totusi, o baterie noua nu exclude necesitatea unui robot, mai ales daca se poate intampla ca masina sa stea neclintita pentru mai multe zile.  Deasemenea daca intentionati sa parasiti zonele populate, nu uitati sa aveti un portbagaj un robot pornire.

Vezi aici cateva oferte:

Robot pornire Black&Decker cu incarcare de la priza brichetei – Vezi aici

Robot de pornire si incarcator de baterie incorporat  – Vezi aici

Robot pornire

Cel mai bun robot pornire – imagine simbol

<

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Cel mai bun robot pornire Robot pornire

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *