Home » Skoda Kodiak 2016: primul SUV ceh cu 7 locuri vine la Paris » Skoda Kodiak 2016: primul SUV ceh cu 7 locuri vine la Paris

Skoda Kodiak 2016: primul SUV ceh cu 7 locuri vine la Paris

Skoda Kodiak 2016
HomeMarch 17, 2016 at 4:59 pm

Skoda Kodiak, urmeaza sa devina primul SUV dotat cu 7 locuri propus de constructorul din Mlada Boleslav. Modelul de serie este precedat ce conceptul VisionS. Acesta este dotat cu un sistem de propulsie hibrid si tranmisie automata DSG.

Skoda Kodiak 2016: primele informatii

Noul SUV cu 7 locuri va urca pe liniile de productie a uzinei Skoda din orasul ceh Kvasiny. Actual, acolo se produc modele Roomster, Yeti si Superb. In gama Skoda, noul Kodiak urmeaza sa se claseze mai sus de modelul Yeti, iar debutul comercial al masinii este asteptat la inceputul lui 2017.

Pozele oficiale cu Skoda Kodiak inca nu au fost publicate, in schimb, avem asigurarea reprezentantilor companiei ca versiunea de serie a lui Kodiak si conceptul VisionS vor arata aproape la fel.

Informatiile cu caracter tehnic referitoare la SUV-ul Kodiak sunt tinute inca in secret. Se stie doar ca automobilul va avea la baza platforma MQB. Prin urmare putem fi siguri ca gama de motoare va include unitati pe benzina TSI si diesel TDI, zvonindu-se despre o posibilitate similaritate la acest capitol, intre Skoda Kodiak si Superb. In plus, la 2-3 ani de la debutul oficial, se asteapta si o versiune electrica.

Skoda Kodiak 2016 concept VisionS

Conceptul VisionS prezentat la Geneva, avea sub capota un ansamblu de propulsie compus din benzinarul 1.4 TSI de 156 cai putere si doua motoare electrice: 54 si 112 cai putere.

Skoda Kodiak 2016 urmeaza sa aduca companiei clienti noi, care n-au prea avut pana acum contact cu marca ceha. Lansarea unui SUV vine sa acopere acest segment de clienti, dar si sa introduca un nou suflu stilistic printre modelele Skoda.

Dupa lansarea lui Kodiak, contructorul intentioneaza sa mai lansaze un SUV. Unul mai mic, al carui nume inca nu este cunoscut si care urmeaza sa rivalizeze cu BMW X4.

Ar mai fi de mentionat ca numele Kodiak pentru primul SUV cu 7 locuri Skoda inca nu a fost confirmat oficial. O decizie finala in acest sens urmeaza sa fie luata in urmatoarele zile.

Skoda Kodiak 2016 concept VisionS foto

Skoda Kodiak 2016

<

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Skoda Kodiak 2016 Skoda Kodiak 2016 concept VisionS Skoda Kodiak 2016 concept VisionS foto

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *