Home » Top scaune auto copii: clamentul scaunelor auto recomandate » Top scaune auto copii: clamentul scaunelor auto recomandate

Top scaune auto copii: clamentul scaunelor auto recomandate

Top scaune auto copii simbol
HomeMay 7, 2015 at 1:20 pm

Prezentam un nou top scaune auto copii recomandate spre cumparare. Top-ul are la baza parerile utilizatorilor precum si alte clasamente de pe diferite forum-uri de specialitate din tara si strainatate. 

Top scaune auto copii

1. Pierre Cardin Venus – produsul de pe pozitia cu numarul unu in top scaune auto copii. Scaunul face parte din categoria produselor premium, fiind fabricat din materiale de inalta calitate ce asigura un design placut, confort, dar mai ales siguranta. Pierre Cardin venus este destinat copiilor cu greutatea maxima de 25 kilograme si detine un sistem de prindere in 5 puncte si 3 nivele de reglare dupa inaltime. Verifica pretul aici.

2. Chicco Neptun  a ocupat locul 2 in top scaune auto copii. Unitatea se lauda cu o ergonomie foarte bine gandita si respectiv un nivel al confortului foarte inalt. Instalarea si scoaterea scaunului din masina au fost foarte simple. Captuseala scaunului s-a dovedit a fi calitativa, patandu-se destul de greu si curatandu-se foarte usor. Unitatea este destinata copiilor cu greutatea cuprinsa intre 0 si 18 kilograme. Verifica pretul aici aici .

3. Kinderkraft Comfort – un produs cu raportul calitate/pret aproape impecabil. Anume din acest motiv Kinderkraft Comfort a ajuns pe pozitia 3 in top scaune auto copii. Acesta poate fi achizitionat pentru un pret mediu de 300 lei. Materialele de la exterior au o calitate mai mult decat acceptabila, finisajele sunt executate bine, iar montarea si demontarea scaunului este simpla. Spatarul poate fi rabatat, dar operatiunea este limitata de posibilitatile banchetei masinii. Produsul de pe locul trei din top scaune auto copii este destinat copiilor cu varste intre 10 luni si 12 ani, cu greutatea maxima de 36 kg. Verifica pretul aici.

4. Scaun Auto Thunder NUR-754 – este un produs marca Nurse si este destinat copiilor din grupa 9-36 kg. Unitatea de pe pozitia a 4-a din top scaune auto copii, este montata pe bancheta masinii in 3 puncte cu ajutorul centurii de siguranta, iar confortul este asigurat de cele 4 pozitii in care poate fi reglat scaunul, precum si de materialele utilizate la fabricarea captuselii. Mai mult, datorita sistemei Side Protection System, scaunul asigura o protectie sporita in cazul unui impact lateral. Verifica pretul aici.

5. BabyGo Freemove – locul 5 in top scaune auto copii si multe impresii pozitive. Freemove este destinata copiilor cu varste intre 10 luni si 12 ani si greutatea intre 9 si 36 kg. Puteti fi sigur ca copilul dumneavoastra se va simti foarte bine in acest scaun din 2 motive. 1. Scaunul vine cu 2 cotiere foarte bine executate si plasate. 2. Produsul de pe pozitia 5 din top scaune auto copii are o baza acoperita cu un strat gros de spuma densa, ce promite sa reziste in timp si sa ofere confortul necesar calatoriilor lungi. Verifica pretul aici.

6. Scaun Auto Nania Cosmo SP Premium NAN-L-082345 – unitatea de pe pozitia 6 in top scaune auto copii este destinat copiilor din grupa 0-18 kilograme. Produsul se instaleaza cu ajutorul centurilor din masina, iar pentru pozitionare dupa inaltime a scunului sunt accesibile 4 pozitii. Verifica pretul aici.

Top scaune auto copii

Top scaune auto copii

Citeste si:

Top detectoare radar 

Top scaune auto copii

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Top scaune auto copii simbol Top scaune auto copii

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *