Home » Vision Mercedes Maybach 6: asa ar putea sa arate noul coupe Maybach » Vision Mercedes Maybach 6: asa ar putea sa arate noul coupe Maybach

Vision Mercedes Maybach 6: asa ar putea sa arate noul coupe Maybach

Vision Mercedes-Maybach 6 fata
HomeAugust 19, 2016 at 3:50 pm

Proaspat renascutul brand Maybach, sau mai bine zis Mercedes – Maybach, s-ar putea alege in curand cu o versiune coupe. Conceptul ce prevesteste acest model poarta numele Vision Mercedes Maybach, si urmeaza sa fie lansat la concursul de eleganta auto din Pebble Beach.

Exteriorul conceptului este de-a dreptul spectaculos. Caroseria are o lungime de 5,7 metri, blocurile optice sunt extrem de subtiri, rotile mari, chiar foarte mari (24 inch), iar la interior gasim o consola impunatoare pe care lipsesc butoanele fizice.

Vision Mercedes Maybach 6: motorizare

Conceptul ce anunta noul coupe Maybach s-a dovedit a fi un electrocar. In podeaua acestuia a fost montata o baterie plata cu capacitatea de 80 KWh ce alimenteaza un motor electric, capabil sa dezvolte 750 cai putere. Sprintul de la 0 la 100 km/h are loc un mai putin de 4 secunde, iar viteza maxima este limitata electronic la 250 km/h. Autonomia vehicului este de peste 500 de km.
Vision Mercedes-Maybach 6 interior
Vision Mercedes-Maybach 6 lateral

Vision Mercedes Maybach 6

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Vision Mercedes-Maybach 6 lateral Vision Mercedes-Maybach 6 interior Vision Mercedes-Maybach 6 fata

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *