Home » Volkswagen ieftin: se planifica o familie intreaga UPDATE » Volkswagen ieftin: se planifica o familie intreaga UPDATE

Volkswagen ieftin: se planifica o familie intreaga UPDATE

Volkswagen ieftin - Vw santana
HomeNovember 22, 2013 at 11:34 am

Un Volkswagen ieftin menit sa fie un rival serios pentru Dacia Logan este foarte aproape de aparitie. Mai mult de atat, merge vorba nu doar despre un model, ci despre o gama intreaga de masini. Acestea urmeaza sa intareasca pozitiile companiei pe pietele emergente – a declarat pentru Autocar, seful pe cercetare si dezvoltare Vw, Hans-Jakob Neusser.

Volkswagen ieftin: primele informatii

Pe langa dezvoltarea unui Volkswagen ieftin, Neusser a recunoscut ca compania din Wolfsburg continua crearea unui succesor pentru modelul Phaeton. Mai mult de atat, proiectul se afla pe ultima 100 de metri.

Neusser a confirmat ca primul Volkswagen ieftin va avea un pret minim de 6000 euro. Neamtul a mai adaugat ca se are in vedere dezvoltarea unei game largi de modele, menite sa rivalizeze cu Dacia Logan.

“Muncim activ asupra noilor modele, – a spus Neusser. – Si daca nu am facut prea multe declaratii pana acum, nu inseamna ca nu avem ce spune, ba din contra, nu avem timp pentru anunturi”.

Cu toate astea, nu fost nici confirmat, dar nici infirmat, zvonul ca unul din noile modele va avea la baza sedanul Vw Santana, construit special pentru piata chineza. Insa, este cunoscut faptul ca noul proiect va fi dezvoltat in parteneriat cu alta companiei. Astfel, se prea poate ca primul Volkswagen ieftin sa fie construit in cadrul unui parteneriat germano-chinez si sa ajunga pe piata europeana.

Volkswagen ieftin: UPDATE 22.11.2013

Au devenit cunoscute cateva aspecte noi cu privire la viitoarea gama de modele ieftine de la Volkswagen .

Prima noutate consta in faptul ca lansarea primului Volkswagen ieftin este programata pentru anul 2014. A doua noutate este un pic surprinzatoare – se pare ca viitoarele masini nu vor avea sigla VW pe ele. Pentru noua gama de modele va fi lansata o noua marca de masini.

Cu cateva ore in urma, Hans-Jakob Neusser a declarat urmatoarele: “La momentul actual analizam variantele de integrare a standartelor de siguranta Volkswagen, a confortului si a manevrabilitatii in pretul setat anterior. Un lucru este insa cert – automobilul va fi lansat doar daca eforturile noastre vor avea rezultate satisfacatoare”.

Volkswagen ieftin - Vw santana spate

Volkswagen ieftin - Vw santana interior

[plulz_social_like width="350" send="false" font="arial" action="like" layout="standard" faces="false" ]

Citeste si:

Volkswagen Polo facelift: prins in obiective

Volkswagen ieftin – Vw Santana

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Volkswagen ieftin - Vw santana Volkswagen ieftin - Vw santana spate Volkswagen ieftin - Vw santana interior

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *