Home » 10 cele mai bune navigatoare auto in Romania » 10 cele mai bune navigatoare auto in Romania

10 cele mai bune navigatoare auto in Romania

10 cele mai bune navigatoare auto
HomeMay 16, 2015 at 12:16 pm

Am realizat o lista revizuita cu 10 cele mai bune navigatoare auto. Ca si inainte, la pregatirea materialului ne-am raportat la propria experienta, dar si la opiniile prezentate de cumparatori pe diferite portaluri. 

Ar mai fi de mentionat ca atunci cand 2 unitati au primit aprecieri asemanatoare avand si specificatii tehnice identice, criteriul de departajare a acestora in clasamentul cu 10 cele mai bune navigatoare auto a fost pretul de achizitie.

10 cele mai bune navigatoare auto

1. Serioux Q550T2 ocupa primul loc in clasamentul cu 10 cele mai bune navigatoare auto, plus la asta fiind unul din cele mai ieftine produse de pe piata. Serioux Urban Pilot Q550T2 se mandreste cu 128 Mb de memorie RAM, un procesor de 800 MHz si un monitor de 5 inch. Utilizatorii se declara foarte multumiti de el, navigatorul fiind un best-buy la pretul sau. Mai multe detalii aici.

2. PNI L807 – singura unitatea din top-ul cu 10 cele mai bune navigatoare auto cu diagonala ecranului de 7 inch. PNI L807 dispune de un procesor ce functioneaza cu o frecventa de 800 MHz si o memorie RAM de 256 Mb. Mai mult, capacitatea de stocare proprie masoara 8 Gb, iar calitatea excelenta a imaginilor este asigurata de rezolutia 800×480. Pentru a verifica pretul click aici.

3. Serioux Urban Pilot Q475T2 – este cel mai ieftin produs din clasamentul cu cele mai bune navigatoare auto. Q475 este in linii mari la fel de performant ca unitatea Q550, insa are o diagonala ce masoara doar 4,3 inch. Anume din acest motiv navigatorul a pierdut 2 pozitii. Pentru a verifica pretul click aici.

4. Evolio Preciso Pro HD – ocupantul locului 2 in clasamentul trecut, astazi a fost clasat pe pozitia a 4 printre cele mai bune navigatoare auto. Unitatea dispune de un ecran cu diagonala de 5 inch si o rezolutie de 800×480 pixeli. Caracteristicile de performanta ale lui Evolio Preciso PRO HD sunt destul de bune pentru acest segment de pret – RAM 128 Mb si 664 MHz frecventa procesorului. Mai multe detalii aici.

5. Navon N490 – produsul ce s-a clasat la mijlocul listei cu 10 cele mai bune navigatoare auto. Navon N490 vine cu procesorul SiRF Atlas V care la o frecventa de 550 MHz asigura raspunsuri rapide la solicitarile soferului, iar iGO 8.3.5 (soft-ul instalat pe N490), este probabil unul din cele mai reusite programe de navigare. Totusi, ar fi de mentionat ca ecranul aparatului nu ofera o imagine prea buna atunci cand soarele este foarte  puternic. Pentru a verifica pretul click aici.

10 cele mai bune navigatoare auto

6. North Cross ES 515 – un produs cu capacitati destul de bune:  monitor de 5 inch, procesor de 664 MHz, RAM de 128 Mb si un pret de referinta situat intre 280 si 300 ron. Totusi, North Cross ES 515 s-a clasat doar pe pozitia a 6-a in top-ul cu cele mai bune navigatoare auto din cauza luminozitatii modeste a ecranului. Materialele exterioare ar putea fi si ele ceva mai calitative, dar pentru acest pret, e gresit sa avem pretentii prea mari asupra acestui aspect. Pentru a verifica pretul click aici. 

7. Smailo X50 – primul produs Smailo din lista cu cele mai bune navigatoare auto. Unitatea X50 are un procesor Mediatek 3351 ce functioneaza cu o frecventa de 468 Mhz, iar RAM-ul navigatorului masoara 128 Mb. Nu e tare mult, dar e suficient. Unitatea ruleaza fara lag-uri, imaginea oferita de monitorul de 5 inch e calitativa, dar dupa parerea noastra pretul e un pic exagerat. Pentru a verifica pretul click aici.

8. Navon N675 Plus  BT – N675 Plus este o unitate dotata cu procesorul Mstar de 550 Mhz  si o memorie RAM de 128 Mb. Este un procesor cu timpi de raspuns foarte mici mai ales daca drept soft de navigare este ales programul IGO 8. Unitatea de pe locul 8 din clasamentul cu cele mai bune navigatoare auto vine cu un monitor de 5 inch, care poate oferi imagini de calitate fie ca este vorba despre harta de navigare ori despre un material video/foto. Pentru a verifica pretul click aici.

9. Mio Spirit 4900 este un navigator aflat de mai mult timp pe piata. Unitatea detine un procesor Samsung de 400 MHz si un RAM de 128 Mb.  Nu sunt cifre tocmai impresionante, insa experienta utilizatorilor arata ca si asa produsul de pe locul 9 din clasamentul cu cele mai bune navigatoare auto se descurca bine. Pentru a verifica pretul click aici.

10. Garmin Nuvi 2595LM – device-ul de pe locul 10 din lista cu cele mai bune navigatoare auto s-a manifestat destul de bine in timpul testelor, parerile utilizatorilor despre el fiind totusi impartite. Mai mult, pentru pretul sau de achizitie, am avut asteptari mai mari. Mai multe detalii aici.

10 cele mai bune navigatoare auto

Citeste si:

Cele mai bune navigatoare auto pentri 2014

10 cele mai bune navigatoare auto

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
10 cele mai bune navigatoare auto Serioux 10 cele mai bune navigatoare auto

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *