Home » 2015 Noua generatie a lui Ford S-Max asteptata la vara » 2015 Noua generatie a lui Ford S-Max asteptata la vara

2015 Noua generatie a lui Ford S-Max asteptata la vara

Noua generatie a lui Ford S-Max pentru 2015 fata
HomeMarch 24, 2015 at 8:40 pm

Noua generatie a lui Ford S-Max este asteptata in showroom-urile din Europa in vara anului 2015. Pana atunci insa, mai marii companiei americane au decis sa dezvaluie toate detaliile tehnice legate de noul model.

Noul S-Max a fost descoperit in toamna anului trecut, in cadrul salonului auto de la Paris. Monovolumul Ford a primit platforma modelului Mondeo, tehnologii avansate si mai multa practicitate.

Noua generatie a lui Ford S-Max: exterior si interior

Se observa ca liniile exterioare ale lui S-Max 2 au fost influentate destul de tare de design-ul modelului anterior. O decizie destul de buna spunem noi. Asta pentru ca S-Max a fost tot timpul apreciat pentru nonconformismul stilistic. Totusi, noua generatie a MPV-ului american a primit grila trapezoidala ce fusese montata anterior pe versiunile facelift ale modelelor Fiesta si Focus, precum si pe noul Ford Mondeo.

La interior insa, schimbarile sunt ceva mai substantiale. Daca vechiul model se facea remarcat printr-un bord plin cu tot felul de butoane, atunci noua generatie a lui Ford S-Max se lauda cu un habitaclul mult mai sobru, respectiv mai simplu in utilizare. Pe langa asta, inginerii se mandresc cu grosimea foarte mica a spetezelor primului rand de scaune. Astfel s-a obtinut un adaos de spatiu pentru pasagerii din spate. Mai mult, specialistii au remarcat si materialul special, folosit la tapiteria banchetelor, material ce promite o rezistenta la rupere iesita din comun.

Noua generatie a lui Ford S-Max va fi propusa cu 2 configuratii in habitaclu: 5 si 7 locuri. Confortul pasagerilor va fi asigurat de functia de masaj pentru primul rand de scaune si de instalatie separata de aer conditionat pentru randurile de scaune 2 si 3.

Noua generatie a lui Ford S-Max pentru 2015 lateral

Unde gasesc cea mai ieftina asigurare RCA pentru tineri

Noua generatie a lui Ford S-Max: motorizari si transmisii

In premiera pentru acest model, va fi disponibila si o versiune cu tractiune integrala. In calitate de unitati de propulsie insa, Ford a rezervat 3 agregate diesel si 2 pe benzina. Primele au la baza motorul 2.0 TDCI ce este oferit cu 120, 150, respectiv 180 cai putere. Prima versiune poate fi insotita doar de o transmisie mecanica in 6 rapoarte, iar ultimele 2, au la dispozitie si o cutie de viteze automata. Constructorul anunta ca datorita unui sistem special ce va controla temperatura, unitatile diesel se vor incalzi mult mai repede decat o fac restul colegilor de breasla.

Noua generatie a lui Ford S-Max pentru 2015 interior

Seria motoarelor pe benzina este formata din agregatul Ecoboost cu volumul de 1,5 litri, ce livreaza 160 cai putere si un alt propuslor supraalimetat, de 2,0 litri, ce produce 240 cai putere. Primul este oferit doar cu o cutie de viteze mecanica, iar cel de-al doilea, exclusiv in compania unei transimisii automate.

Senzori de parcare ieftini: recomandari si pareri

Noua generatie a lui Ford S-Max pentru 2015 interior spate

Noua generatie a lui Ford S-Max: un limitator de viteza si mai multa siguranta

Noua generatie a lui Ford S-Max vine cu o functie menita in primul rand sa creasca siguranta in trafic, in al doilea rand, sa va ajute sa evitati amenzile pentru nerespectarea regimurilor de viteza. Este vorba despre un limitator de viteza ce permite setarea unei viteze maxime, ce nu va putea fi depasita. Daca pe un anumit sector de drum, viteza maxima permisa este sub valoarea setata pe automobil, acesta va recunoaste semnele ce anunta noua limita de viteza, si va reduce din acceleratie, paralel anuntant soferul ca ruleaza peste limita de viteza admisa.

Noua generatie a lui Ford S-Max pentru 2015 spate

Noua generatie a lui Ford S-Max vine si cu alte functii utile. Spre exemplu, sistemul de comenzi vocale recunoaste automat limba vorbita de sofer, directia se adapteaza in timp real la noile conditii de drum, iar in barele de protectie au fost montate cateva camere si radare ce ajuta la parcarea masinii si preintampina conducatorul despre posibilele pericole de pe drum.

Preturile pentru noua generatie a lui Ford S-Max vor fi anuntate cu cateva saptamani inaintea lansarii oficiale.

Noua generatie a lui Ford S-Max pentru 2015

Noua generatie a lui Ford S-Max

Citeste si:

Kilometrajul dat inapoi: sau sfaturi la cumpararea unei masini sh

2015 Noua generatie a lui Ford S-Max

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Noua generatie a lui Ford S-Max pentru 2015 fata Noua generatie a lui Ford S-Max pentru 2015 interior spate Noua generatie a lui Ford S-Max pentru 2015 interior Noua generatie a lui Ford S-Max pentru 2015 lateral Noua generatie a lui Ford S-Max pentru 2015 spate Noua generatie a lui Ford S-Max pentru 2015

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *