Home » Alarme auto ieftine: pareri si oferte » Alarme auto ieftine: pareri si oferte

Alarme auto ieftine: pareri si oferte

Alarme auto ieftine - simbol
HomeDecember 10, 2014 at 2:02 pm

Am putea incepe acest material cu cateva argumente menite sa afirme necesitatea unei alarme pentru automobilul dumneavoastra. Mai mult, unii experti in securitate spun ca doar unitatile scumpe si foarte scumpe ofera gradul necesar de siguranta automobilului din proprietate. Ei bine, nu e chiar asa. Toate alarmele pot fi “pacalite”, pentru unele acest proces fiind mai simplu, pentru altele insa, procesul de spargere fiind mai complicat. Din acest motiv am decis sa gasim cateva alarme auto ieftine,  care insa isi indeplinesc functiile aproape la fel de bine ca produsele mai scumpe. 

Alarme auto ieftine: top 3

1. Alarme auto ieftine – PNI OV288 – pentru a verifica pretul click aici – o alarma nu prea cunoscuta pe piata securitatii auto din Romania. Totusi, aceasta integreaza majoritatea functiilor disponibile in domeniu. Plus la toate, unitatea PNI OV288 poate fi achizitionata foarte ieftin, mai ales daca comparam aceasta unitate cu produsele marilor producatori de alarme. OV288 dispune de alarma anti-soc, alarma usi deschise, localizare vehicul , functia SOS, iar distanta de operare atinge 400 m. Plus la toate, produsul PNI OV288 se lauda cu o instalarea foarte simpla, iar experientele clientelor ce au achizitionat si montat aceasta alarma, releva lipsa surprizelor neplacute din parte ei.

Alarme auto ieftine - PNI OV288

2. Alarme auto ieftine – Pyle PWD 701 – pentru a verifica pretul click aici – un produs foarte bun pentru pretul sau. Pyle PWD 701 vine cu dotari de baza ce includ: 2 telecomenzi cu 4 butoane, indicator LED de statut, sirena de 120 dB, senzor impact, temporizare lumini interioare, blocaj motor in mod armat si altele. Pe langa setul complet de functii, produsul discutat se lauda si cu finisaje foarte bine executate. Materialele utilizate sunt calitative, conexiunile sunt puternice, iar pe telecomenzi chiar se gaseste metal si nu plastic decorat. Pyle PWD 701, ar putea lejer ocupa locul 1 in topul cu alarme auto ieftine, insa pretul sau este ceva mai mare decat pretul lui PNI OV288, iar eficienta celor 2 produse este cat se poate de egala.

3. Alarme auto ieftine – Discovery 5650R – pentru a verifica pretul click aici – aceasta alarma este mai putin cunoscuta, insa posesorii acesteia se declara multumiti de ea. Unitatea poate raporta evenimentele petrecute anterior dezarmarii prin emiterea unui sunet special. Discovery 5650R este de asemenea lipsita de ecran pe telecomanda, in rest insa, setul de functii este complet. Pretul unitatii Discovery se situeaza intre preturile alarmelor de pe primele 2 pozitii, insa dupa parerea noastra, ca sistema de siguranta este sub celelalte 2 produse. Chiar si asa alarma Discovery, ramane o unitate recomandata spre achizitie.

Alarme auto ieftine: concluzie

Nu incercati sa gasiti solutii foarte si foarte ieftine pentru protejarea vehicului dvs. Produsele no name de obicei nu reprezinta un impediment mare pentru un hot serios intentionat.

E de dorit sa lasati problema montarii alarmei pe seama profesionistilor. O alarma montata gresit nu este altceva decat o sursa de zgomote inutile si o cale sigura spre insomnie.

Alarme auto ieftine

Alarme auto ieftine

Citeste si:

Camere video auto ieftine: Top 10 recomandate spre achizitie 

Alarme auto ieftine

<

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Alarme auto ieftine - PNI OV288 Alarme auto ieftine - simbol Alarme auto ieftine

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *