Home » Cea mai fiabila masina sh pentru 2015 in Germania » Cea mai fiabila masina sh pentru 2015 in Germania

Cea mai fiabila masina sh pentru 2015 in Germania

Mercedes E Class cea mai fiabila masina sh in Germania
HomeMarch 17, 2015 at 2:42 pm

Compania Dekra, care pe langa toate se mai ocupa si de analiza starii tehnice  a automobilelor, a anuntat care este cea mai fiabila masina sh pentru 2015 in Germania. 

A fost facut public top-ul celor mai fiabile automobile in Germania. Lista finala a fost obtinuta dupa verificarea tehnica a peste 15 mln de masini. Expertii au luat in calcul doar modelele ce sunt comercializate pe teritoriul Germaniei, si inregistreaza vanzari anuale de minim 1000 unitati.

Cea mai fiabila masina sh pentru 2015: metodologie

Initial, automobilele au fost impartite in 9 clase de caroserie, de la mini-uri pana la VAN-uri. In cadrul fiecarei clase, vehiculele au fost evaluate in dependenta de rulaj. Asta pentru ca expertii DEKRA sunt convinsi ca probabilitatea unei defectiuni se afla intr-o dependenta mult mai stransa de kilometrajul masinii si mai putin de varsta ei. Astfel, s-a facut o distinctie intre automobilele cu rulaje de 0 – 50.000 km, 50.001 – 100.000 km si 100.001 – 150.000 km. In continuare, a fost desemnat un invingator pentru fiecare grupa de kilometraj si fiecare clasa de caroserie, toti invingatorii (in total 27), inregistrand un anumit scor. Automobilul care a inregistrat scorul maxim, a si fost declarat cea mai fiabila masina sh pentru 2015.

Cel mai bun GPS auto: oferte si pareri

Cea mai fiabila masina sh in Germania Mercedes GLK

Cea mai fiabila masina sh pentru 2015: E-Class marele invingator

Cel mai bun rezultat in toate cele 3 grupe de kilometraj a fost demonstrat de Mercedes-Benz E-Class. Mai mult, scorul inregistrat de neamt in clasa upper-medium – 97,6, s-a dovedit a fi si scorul maxim printre invingatorii din toate clasele. E-Class, este urmat in topul general al fiabiliatii de Audi Q5 si Mercedes GLK.

Cea mai fiabila masina sh in Germania Audi Q5

Cea mai fiabila masina sh pentru 2015: situatia pe tari

Analiza livrata de DEKRA, anunta ca pentru 7 din cele 9 clase de caroserie, automobilele invingatoare aveau pe ele inscriptia Made in Germany. Pentru celelalte 2 clase, masinile de pe primul loc erau fabricate in Japonia, respectiv Suedia. Aici este vorba despre modelul compact Toyota Prius si mediul Volvo S60/V60.

Cea mai fiabila masina sh in Germania Volvo S60

Cea mai fiabila masina sh in Germania

Citeste si:

Top 10 automobile ce merita cumparate in Romania

Cea mai fiabila masina sh pentru 2015

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Cea mai fiabila masina sh in Germania Audi Q5 Cea mai fiabila masina sh in Germania Mercedes GLK Mercedes E Class cea mai fiabila masina sh in Germania Cea mai fiabila masina sh in Germania Volvo S60

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *