Home » Cadillac CTS-V 2015: cel mai puternic automobil din istoria marcii » Cadillac CTS-V 2015: cel mai puternic automobil din istoria marcii

Cadillac CTS-V 2015: cel mai puternic automobil din istoria marcii

Noul Cadillac CTS-V 2015 cel mai puternic automobil de marca Cadillac
HomeDecember 23, 2014 at 7:40 pm

In ajunul salonului auto de la Detroit, Cadillac a decis sa publice pozele si informatiile oficiale ce fac referire la noua generatie a berlinei de performanta Cadillac CTS-V. Noul model urmeaza sa devina cel mai puternic automobil din istoria marcii americane.

Uleiuri Castrol, Motul, Mobil1 ieftine – verifica pretul aici.

Cadillac CTS-V 2015 – cel mai puternic automobil din istoria marcii: motorizare

Propulsorul noului CTS-V poarta numele LT4, si este un benzinar V8 de 6,2 litri, ce dezvolta 649 cai putere si 855 Nm de cuplu motor. La capitolul transmisie, Cadillac CTS-V 2015 este oferit cu o singura alternativa. Este vorba despre o cutie de viteze automata, cu 8 rapoarte, ce transmite forta de  tractiune exclusiv puntii spate.

Modelul de performanta, poate atinge 97 km/h in 3,7 secunde. Astfel, noul CTS-V este un pic mai lent decat Mercedes E65 AMG S (3,6 secunde), si semnificativ mai rapid (cel putin pe hartie), decat bavarezul BMW M5 (4,2 secunde). Cadillac-ul are viteza maxima limitata electronic la 322 km/h. Producatorii promit o tinuta de drum impecabila, si asta datorita diferentialului electronic cu alunecare limitata si sistemului Magnetic Ride Control, ce poate modifica parametrii masinii in dependenta de calitatea carosabilului.

Noul Cadillac CTS-V 2015 cel mai puternic automobil de marca Cadillac spate 2

Berlina se bucura de un set de anvelope dedicat Michelin Pilot Super Sport 19″. In spatele anvelopelor se ascund sistemele de frana Brembo cu 6 pistoane  si discuri de 390 mm in fata si 365 mm in spate. Anvelopele, franele Brembo, sistema Magnetic Ride Control si diferentialul electronic intra in dotarile de baza ale lui CTS-V 2015.

Noul Cadillac CTS-V 2015 cel mai puternic automobil de marca Cadillac lateral

Tot in dotarile de baza mai intra banchetele fata cu 20 de setari, incalzire si ventilare. Alternativa acestor unitati sunt scaunele Recaro cu sustinere laterala mult mai accentuata.

Noul Cadillac CTS-V 2015 cel mai puternic automobil de marca Cadillac interior 2

Pentru animarea calatoriilor, CTS-V 2015 este echipat cu navigatie GPS, sistema audio Bose, incarcator wireless pentru telefoanele inteligente si sistema de multimedia cu acces la Internet.

Fata de versiunea standart, modelul CTS-V are o caroserie mai rigidizata cu 25%, o bara frontala mai impunatoare si prize de aer mai mari.

Debutul lui CTS-V pe piata din America de Nord, va fi organizat in vara anului 2015.

Noul Cadillac CTS-V 2015 cel mai puternic automobil de marca Cadillac interior

Citeste si:

Motoare Alfa Romeo: italienii anunta cateva propulsoare noi

Cel mai bun GPS – cum alegem un navigator potrivit

Cadillac CTS-V 2015: cel mai puternic automobil din istoria marcii

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Noul Cadillac CTS-V 2015 cel mai puternic automobil de marca Cadillac interior 2 Noul Cadillac CTS-V 2015 cel mai puternic automobil de marca Cadillac interior Noul Cadillac CTS-V 2015 cel mai puternic automobil de marca Cadillac lateral Noul Cadillac CTS-V 2015 cel mai puternic automobil de marca Cadillac spate 2 Noul Cadillac CTS-V 2015 cel mai puternic automobil de marca Cadillac spate Noul Cadillac CTS-V 2015 cel mai puternic automobil de marca Cadillac

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *