Home » Cele mai bune anvelope de iarna – cum sa faci o alegere buna » Cele mai bune anvelope de iarna – cum sa faci o alegere buna

Cele mai bune anvelope de iarna – cum sa faci o alegere buna

Cele mai bune anvelope de iarna Photo 1
HomeAugust 9, 2015 at 12:15 pm

Care sunt cele mai bune anvelope de iarna? E intrebarea care si-o pun multi odata cu apropierea sezonului rece. Vom incerca sa dam un raspuns in materialul ce urmeaza.

De ce sunt necesare anvelopele de iarna? – cea mai evidenta cauza este ca cauciucurile de iarna au aderenta mai buna pe zapada, si chiar daca suprafata carosabila nu este acoperita cu zapada, nu avem vreun motiv sa intarziem cu schimbul cauciucurilor. Astfel, daca temperatura aerului scade sub -7°C, anvelopele de vara se intaresc,  cauciucurile de iarna insa, datorita compusilor din siliciu, raman flexibile chiar si la -40°C. Mai mult, reamintim ca daca sunteti prinsi de politie circuland cu anvelope de vara in conditii de zapada ori gheata, sunteti numai bun de plata unei amenzi cuprinsa intre 720 si 1.600 lei.

Cele mai bune anvelope de iarna: top 5

1. Anvelope de iarna Nokian Hakkapeliita – cele mai bune anvelope de iarna conform majoritatii clasamentelor create de diferite centre de testare si publicatii. Din pacate si pretul anvelopelor este pe masura calitatii. Verifica pretul aici.

2. Anvelope de iarna Continental Winter Contact TS 850 – anvelope cu caracteristici de aderenta foarte bune si un pret mai moderat. Verifica pretul aici.

3. Falken HS449 – anvelope cu aprecieri foarte bune din parte cumparatorilor. Conform tyrereviews.co.uk, 93% din clienti s-au declarat dispusi sa mai cumpere inca o data aceste anvelope. Verifica pretul aici.

4. Fulda Kristall Montero – dupa impresiile noaste, Kristall Montero sunt cele mai bune anvelope de iarna dupa raportul calitate pret. Verifica pretul aici.

5. BF Goodrich G Force – anvelope bune pentru drumuri lungi pe suprafete uscate. Pe gheata si zapada nu s-au prezentat la fel de bine. Verifica pretul aici.

Cele mai bune anvelope de iarna – sfaturi

1.Incercati sa achizitionati anvelopele de iarna cat mai devreme posibil. Majoritatea vanzatorilor de anvelope opereaza scumpiri odata cu apropierea sezonului rece

2. Multe publicatii recomanda cauciucuri ce apartin marcilor cu nume mare. E foarte bine daca va puteti permite acest lucru, insa nu e nimic grav in achizitionarea unor anvelope mai putin cunoscute. Mai toti producatorii de anvelope, chiar si cei mici, au realizat in ultimul timp succese importante in ceea ce priveste performanta produselor lor. Prin urmare, daca alegeti sa cumparati niste pneuri mai ieftine, trebuie doar sa fiti ceva mai precauti in trafic.

3. Daca alegeti sa procurati anvelopele de pe internet, ar fi bine totusi sa va deplasati la un magazin de anvelope si sa comparati mai multe marci de pneuri intre ele si apoi sa faceti alegerea finala. Cand comparati cauciucurile trebuie sa atrageti atentia la materialul acestora (acesta trebuie sa fie cat mai moale), la masa anvelopelor (mai mica), precum si la profilul anvelopelor (se recomanda ca elementele profilului sa fie ceva mai indepartate unele de altele).

4. Dupa ce a-ti facut alegerea la magazin, puteti face achizitia propriu-zisa pe internet. De obicei, vanzatorii online au preturi mai mici decat marii retaileri si in plus aici sunt prezente cele mai bune anvelope de iarna.

Cele mai bune anvelope de iarna

Cele mai bune anvelope de iarna photo 2

Cele mai bune anvelope de iarna – imagine simbol

Citeste si:

Cele mai bune alarme de masina: top 5

Cele mai bune anvelope de iarna

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Cele mai bune anvelope de iarna photo 2 Cele mai bune anvelope de iarna Photo 1

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *