Home » Cele mai bune anvelope de vara 2015- Top 5 cauciucuri de vara » Cele mai bune anvelope de vara 2015- Top 5 cauciucuri de vara

Cele mai bune anvelope de vara 2015- Top 5 cauciucuri de vara

HomeApril 19, 2015 at 3:14 pm

Temperaturile de afara dau foarte bine de inteles ca vine timpul sa ne incaltam masinutele cu cauciucuri de vara. Multi dintre soferi vor utiliza setul de pneuri de anul trecut, insa ceilalti vor fi nevoiti sa identifice cele mai bune anvelope de vara dintre cele accesibile pe piata din Romania.

Cele mai bune anvelope de vara : Top 5 R15 – ADAC

Clasamentul va fi bazat in mare parte pe top-ul realizat de specialistii de la ADAC, insa vom adauga si parerile consumatorilor.

1. Cele mai bune anvelope de vara conform ADAC sunt Michelin Energy Saver. Aceste cauciucuri sunt capabile sa reduca simtitor consumul de combustibil, insa veti fi nevoiti sa va adaptati la micul disconfort auditiv cauzat de acestea pe anumite suprafete si la o oarecare insuficienta de aderenta, mai ales cand carosabilul plouat este insotit si de o temeratura de toamna redusa. Mai mult de atat, peretii subtiri a-i prenurilor Energy Saver ar putea crea probleme pe teren accidentat. Pentru a verifica pretul click AICI.

2. Continental ContiPremiumContact5 – aceste anvelope s-au prezentat foarte bine la capitolul aderenta si confort, insa cedeaza destul de mult reprezentantilor Michelin la capitolul rezistenta la uzura. Probabil acesta este motivul pentru care aproximatix 30% din utilizatorii acestor pneuri, renunta la ele. Pentru a verifica pretul click AICI

3. Dunlop BluRespons – in clasamentul cu cele mai bune anvelope de vara realizat de ADAC, Dunlop Blurepons a ocupat pozitia a 3-a. Testele efectuate de consumatori au relevat performante extrem de bune pe suprafete ude, iar rezistenta la uzura este simtitor mai mare decat rezultatul prezentat de Continental ContiPremiumContact5. Pentru a verifica pretul click AICI.

4. GoodYear Efficientgrip Performance – cu siguranta unele din cele mai bune anvelope de vara, prezentand rezultate foarte bune la testele cumparatorilor. Aderenta si confortul pe orice suprafata, toate sunt la nivelul asteptarilor. Mai mult de atat, 89% din utilizatorii site-ului tyrereviews.co.uk, s-au declarat pregatiti sa efectueze o cumparare repetata a acestor cauciucuri. Pentru a verifica pretul click AICI.

Cele mai bune anvelope de vara 2015 - GoodYear

5. Vredestein Sportrac 5 sunt pneurile de pe locul 5 in top-ul cu cele mai bune anvelope de vara realizat de ADAC, insa dupa multi parametri masurati de tyrereviews.co.uk, anvelopele Sportrac 5, sunt net superioare ocupantilor primelor 3 locuri. Utilizatorii afirma ca aceste cauciucuri se comporta excelent pe carosabil, mai ales pe cel ud. Mai mult de atat, pneurile au prezentat o rezistenta sporita la uzura, iar aproximatix 90% din consumatori ar dori sa procure repetat aceste anvelope. Mai multe detalii aici.

Cele mai bune anvelope de vara 2015: Top 5 R15 – automobilen.ro

1. In clasamentul nostru cu cele mai bune anvelope de vara vom plasa pe primul loc cauciucurile Nokian Line. Pe langa cele relatate de catre consumatorii britanici, vom adauga si cateva impresii personale. Vrem sa mentionam aderenta exceptionala de care au dat dovada aceste anvelope.  Mai mult de atat, la capitolul rezistenta la uzura, unitatile Nokian Line stau de asemenea foarte bine. Aproximativ 95% din utilizatorii acestor anvelope s-au declarat convinsi de o cumparare repetata. Mai multe detalii aici ori aici.

2. Goodyear EfficientGrip Performance  – vezi mai sus.

3. Vredestein Sportrac 5 – vezi mai sus.

4. Dunlop Sport BluResponse – vezi mai sus.

5. Continental ContiPremiumContact 5 – vezi mai sus.

Cele mai bune anvelope de vara

Cele mai bune anvelope de vara 2

Cele mai bune anvelope de vara pentru anul 2015- poza simbol

Citeste si:

Anvelope de vara ieftine 2015: top cauciucuri accesibile

Cele mai bune anvelope de vara

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Cele mai bune anvelope de vara 2 Cele mai bune anvelope de vara 2015 - GoodYear

Comentarii

  1. Flor Ance

    19,April 19, 2015,15:14

    eu cred ca nokian are probleme grave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *