Home » Cele mai bune aspiratoare de mana ce pot fi utilizate in masina: top 10 » Cele mai bune aspiratoare de mana ce pot fi utilizate in masina: top 10

Cele mai bune aspiratoare de mana ce pot fi utilizate in masina: top 10

HomeMarch 27, 2015 at 3:11 pm

Astazi ne punem intrebarea care sunt miniaspiratoarele ce pot fi utilizate nu doar pentru curatenia locuintei, dar si in masina. Cu alte cuvinte, va propunem un top 10 cu cele mai bune aspiratoare de mana ce pot fi utilizate inclusiv la curatarea automobilului.

Cele mai bune aspiratoare de mana: top 10 pozitiile 1-5

1. Philips FC6141/01 – este o unitate de curatare foarte compacta si puternica. Philips FC6141/01 este cu siguranta unul din cele mai bune aspiratoare de mana. Respectiv, il recomandam fara vreun dubiu spre achiziie, mai ales daca tineti cu adevarat la curatenia din masina dvs. Philips FC6141/01, are o putere de aspirare de 120 w si o autonomie de 11 minute. Mai multe detalii aici.

2. Philips FC6140/01 – Locul doi in top-ul cu cele mai bune aspiratoare de mana dupa raportul pret calitate a fost acordat lui Philips FC6140. Acesta a suprins prin puterea s-a de aspirare. Fiind capabil sa scoata praful si pietricelele chiar si din cele mai indepartate colturi ale masinii, inclusiv din mochete, care sunt renumite prin capacitate lor de a tine in “captivitate” bucatelele de gunoi. Unicul dezavantaj al acestui produs, este autonomia de doar 9 minute. Mai multe detalii aici.

Cele mai bune aspiratoare de mana - Philips

3. Black&Decker AV1205 – un aspirator pentru automobil foarte bun. Din pacate acest produs poate fi alimentat doar de la priza de 12v din masina, respeciv nu poate fi utilizat in locuinta. Totusi, AV1205 ne-a suprins cu puterea s-a de aspirare si usurinta cu care poate fi folosit. Mai multe detalii CLICK aici.

4. Black&Decker PAV1205 – e un aspirator de mana ceva mai scump (poate chiar un pic prea scump), insa se poate lauda cu o capacitate de stocare mai mare decat unitatea de pe locul 3 – 350 ml vs 286 ml. Mai mult, varful de aspirare este mobil, permitand abordarea prafului din toate coltisoarele masinii si facilizand depozitarea aspiratorului in automobil. Sistemul de filtrare cu dubla actiune va impiedica scaparile de material aspirat inapoi in automobil, iar filtrele si rezervorul pot fi supuse curatarii foarte simplu. E de mentionat ca si acest produs poate fi alimenat cu curent doar de la priza de 12V din autoturism. Mai multe detalii aici.

5. Dirt Devil Gator M135 – un aspirator bun, ce poate fi utilizat atat in locuinta cat si in masina. Acesta se incarca de la o retea simpla si ofera o autonomie de 10 minute. Capacitate de colectare a deseurilor lasa un pic de dorit 200 ml, in schimb, in celelate aspecte, unitatea de pe locul 5 se prezinta destul de bine. Presupunem ca daca M135 avea o capacitate de stocare mai mare si un pret mai mic, atunci acesta ar fi fost clasat mai bine in top-ul cele mai bune aspiratoare de mana. Mai multe detalii aici.

Cele mai bune aspiratoare de mana - Dirt Devil

 

Cele mai bune aspiratoare de mana: top 10 pozitiile 6-10

6. Bottari Maxi Spa 30066 – este un aspirator destul de bun care are o putere de aspirare de aproape 9 W si un cablu de alimentare de 5 metri. Unitatea nu dispune de baterii, alimentarea cu energie fiind posibila doar de la bricheta automobilului.

7. Philips FC6142 – o versiune evoluata a lui FC6141. Totusi, in mare parte caracteristicile celor 2 aspiratoare de mana sunt cat se poate de similare: autonomie 9 minute, 0,5 litri pentru stocarea deseurilor, putere identica etc. Mai mult, in in timpul testelor, cele 2 produse au prezentat rezultate foarte asemantoare. Unicul lucru care difera este pretul. Philips FC6142, este in medie cu 10% mai scump decat FC6141. Mai multe detalii aici. 

8. Fakir AS 1072NT  – este un aspirator de masina destul de bun cu o putere de aspirare satisfacatoare si autonomie de 15 minute. Unitatea vine insotita de o duza pentru spatii inguste, o duza pentru deseuri lichide si un cablu de incarcare. Mai multe detalii aici. 

9. Bosch BKS4033 – este un aspirator de mana ce se descurca binisor. Acesta poate fi utilizat cat pentru aspirare uscata, atat si pentru aspirare umeda. Unitatea este fara fir, in calitate de sursa de energie fiind montate baterii ce permit o autonomie de pana la 15 minute. Totusi, ar fi de remarcat ca pentru a mentine aparatul in functiune este nevoie de a tine apasat cu degetul butonul de pornire tot timpul. Mai multe detalii aici.

10. Sinbo SVC 3471 – unul din cele mai ieftine produse din top-ul cele mai bune aspiratoare de mana. Insa eficienta acestuia, corespunde in totalitate pretului pentru care este propus. Din avantaje am putea enumera capacitate de depozitare de 0,5 litri si autonomia solida. Totusi, la capitolul putere de aspirare, mai este ceva de lucru. Mai multe detalii aici.

Cele mai bune aspiratoare de mana - Philips FC6142

Cele mai bune aspiratoare de mana

Citeste si:

Top 5 masini de curatat cu presiune

Cele mai bune aspiratoare de mana

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *