Home » Cele mai bune scaune auto pentru copii – sfaturi preturi si oferte » Cele mai bune scaune auto pentru copii – sfaturi preturi si oferte

Cele mai bune scaune auto pentru copii – sfaturi preturi si oferte

cele mai bune scaune auto pentru copii simbol
HomeDecember 20, 2014 at 7:09 pm

Am testat mai multe unitati pentru a gasi cele mai bune scaune auto pentru copii. Am mai decis sa cream un top al scaunelor cu pretul sub 800 ron. Plus la toate, mai jos aveti cateva sfaturi pentru a va faciliza alegerea ulterioara. 

Cele mai bune scaune auto pentru copii: Top 5

1.  Travel Grey  – este unul dintre cele mai bune scaune auto pentru copii pentru pretul sau, produsul avand o ergonomie foarte bine gandita si respectiv un nivel al confortului foarte inalt. Instalarea si scoaterea scaunului din masina au fost foarte simple. Captuseala scaunului s-a dovedit a fi calitativa, patandu-se destul de greu si curatandu-se foarte usor. Unitatea este destinata copiilor cu greutatea cuprinsa intre 9 si 36 kilograme. Mai multe detalii aici .

2. Chicco Eletta Comfort – ocupa locul 2 in topul cu cele mai bune scaune auto pentru copiii, fiind o unitate din categoria produselor de top. Acesta este fabricat din materiale de inalta calitate ce asigura un design placut, confort, dar mai ales siguranta. Chicco Eletta Comfora este destinat copiilor cu greutatea maxima de 18 kilograme si detine un sistem de prindere in 5 puncte si 3 nivele de reglare dupa inaltime. Husa scaunului este usor detasabila si poate fi curatata manuala la 30 de grade celsius. Mai multe detalii aici.
Cele mai bune scaune auto pentru copiii Chicco Eletta

3. Joie Stages Ladybird  – locul 3 in clasamentul cu cele mai bune scaune auto pentru copii. Scaunul marca Joie s-a recomandat de asemenea foarte bine. Scaunul a fost supus la peste 100 de teste in Marea Britanie, unde a fost confirmat gradul de protectie ridicat oferit micului pasager. Unitatea se monteaza usor in masina, producatorul oferind si o carte cu instructiuni pentru acest procedeu. Materialul din care este fabricata captuseala este unul rezistent si usor de curatat. Mai multe detalii aici.

4. BabyGo Freemove – unul din cele mai bune scaune auto pentru copii pentru pretul sau. Unitatea Freemove este destinata copiilor cu varste intre 10 luni si 12 ani si greutatea intre 9 si 36 kg. Puteti fi sigur ca copilul dumneavoastra se va simti foarte bine in acest scaun din cel putin 2 motive. 1. Scaunul vine cu 2 cotiere foarte bine executate si plasate. 2. Baza scaunului este acoperita cu un strat gros de spuma densa, ce promite sa reziste in timp si sa ofere confortul necesar calatoriilor lungi. Instalarea scaunului in masina are loc simplu, husa este detasabila pentru a putea fi curatata, iar baza, poate fi utilizata separata pentru copiii de peste 25 kg. Pentru a verifica pretul

5. Scaun Auto Nania Cosmo SP Premium NAN-L-082345 – este un scaun marca Nania destinat copiilor din grupa 0-18 kilograme. Produsul se instaleaza cu ajutorul centurilor din masina, iar pentru pozitionare dupa inaltime a scunului sunt accesibile 4 pozitii. Nania Cosmo SP este capabil sa avertizeze cu un semnal sonor cuplarea necorespunzatoare a centurilor de protectie. Mai multe detalii aici.

Cele mai bune scaune auto pentru copiii Nania Cosmo

Cele mai bune scaune auto pentru copii: sfaturi

1. Faceti alegerea in dependenta de grupa in care se incadreaza copilul dvs. Producatorii de scaune auto au definit 4 grupe: Grupa 0 (0-10 kg), Grupa 0+ (0-13 kg), Grupa 1 (9-18 kg), Grupa 2-3 (15-36 kg).

2. Atentie la modul de prindere a copilului cu centurile scaunului. Sistemul de prindere a centurilor scaunului trebuie sa aiba 5 puncte de fixare.

3. Atentie la numarul de pozitii in care poate fi reglat scaunul. Am recomanda un minim de 4 pozitii.

4. E absolut necesar ca scaunul sa ofere protectie laterala solida.

5. Husa scaunului sa poata fi indepartata, pentru a fi spalata.

Cele mai bune scaune auto pentru copii: concluzie

Alegeti cu atentie scaunul auto. E foarte important ca copilul sa se simta confortabil in timpul calatoriei, pentru aceasta aveti grija ca toate componentele scaunului sa fie ajustabile, iar insasi scaunul sau aiba un sistem de prindere cu masina sigur.

Cele mai bune scaune auto pentru copii: pret

Unitatile standart pornesc de la aproximativ 200 ron. Vorbim in special de unitatile destinate grupelor 0 si 0+. Pretul maxim pentru cele mai bune scaune auto ar putea trece de 2500 ron. Totusi, in medie un scaun auto costa intre 500 si 700 ron.

Cele mai bune scaune auto pentru copii

cele mai bune scaune auto pentru copii
Cele mai bune scaune auto pentru copii – simbol

Test GPS-uri aici

Cele mai bune scaune auto pentru copii

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
cele mai bune scaune auto pentru copii cele mai bune scaune auto pentru copii simbol

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *