Home » Cele mai ieftine navigatii GPS 2015: 3 aparate recomandate spre cumparare » Cele mai ieftine navigatii GPS 2015: 3 aparate recomandate spre cumparare

Cele mai ieftine navigatii GPS 2015: 3 aparate recomandate spre cumparare

Cele mai ieftine navigatii GPS simbol
HomeFebruary 14, 2015 at 4:39 pm

Va propunem un clasament cu cele mai ieftine navigatii GPS, care totusi merita achizitionate. 

Cele mai ieftine navigatii GPS: 3 aparate recomandate spre achizitie

1. Serioux UrbanPilot Q475T2 – locul 1 in top-ul cu cele mai ieftine navigatii GPS fiind un aparat senzational pentru pretul sau. Spunem asta pentru ca Q475T2 detine un procesor de 800MHz si o memorie RAM de 128 Mb. Aceste caracteristici sunt mult peste caracteristicile unor aparate ce sunt oferite la preturi chiar si de 2 ori mai mari. Pe langa pretul mic, aceasta unitate este usor utilizabila, iar memoria interna de 4 Gb ofera destul spatiu de depozitare pentru animarea calatoriilor. Totusi avand in vedere pretul mic al aparatului GPS, ne putem astepta si la cateva puncte slabe. Printre ele ar fi calitatea modesta a imaginii. Totusi, Serioux Urban Pilot Q475T2  este un GPS care isi merita toti banii, mai ales ca pretul de referinta pentru el este de doar 190-200 ron pentru versiunea fara harta. Pentru a verifica pretul CLICK aici.

2. Serioux UrbanPilot Q550T2 – locul secund in clasamentul cu cele mai ieftine navigatii GPS. UrbanOilot Q550T2 este un aparat cel putin la fel de bun ca unitatea Q475T2. Mai mult, cele 2 GPS-uri vin si cu caracteristici tehnice identice. Unicul element diferit este diagonala ecranului. Astfel, daca Serioux Q475 T2 are un monitor de 4,3″, atunci unitatea Q550T2 se lauda deja cu 5.0″. Este evident ca aceasta diferenta si-a lasat amprenta si asupra pretului de achizitie, Serioux UrbanPilot Q550T2 fiind disponibil in magazinele de specialitate la preturi cuprinse intre 230 si 250 lei, pentru versiunea fara harta. Pentru a verifica pretul CLICK aici.

Cele mai ieftine navigatii GPS Serioux GT550T2

3. Smailo Joy V2 – un GPS suficient de bun pentru a intra in clasamentul cu cele mai ieftine navigatii GPS recomandate spre cumparare. Chiar daca pretul acestui aparat (200-210 lei) este mai mic decat pretul lui Serioux Q550T2, ar fi mai recomandabila achizitia unitatii de pe locul 2. Spunem asta din doua motive: 1. Q550T2 are un procesor ce functioneaza la o frecvenza semnificativ mai mare si 2, Smailo Joy V2 are un ecran de 4,3  inch, iar GPS-ul Serioux vine cu un monitor de 5 inch. In rest insa, aparatele de pe pozitiile 3, 2 si 1 au caracteristici cat se poate de asemanatoare. Pentru a verifica pretul CLICK aici.

Cele mai ieftine navigatii GPS Smailo Joy

Cele mai ieftine navigatii GPS: concluzie

Alegand una din cele mai ieftine navigatii GPS ar trebui sa fiti constienti ca unitatea achizitionata nu va oferi materiale exterioare foarte calitative, iar lista cu functii auxiliare va fi destul de modesta. Totusi, sistemele de navigatie discutate vor fi capabile sa va ghideze cu succes in timpul calatoriilor si probabil sa stocheze si sa redea unele materiale video-audio. Prin urmare, daca intentionati sa utilizati navigatorul doar in calitate de asistent de drum, puteti fara a ezita sa cumparati o unitate din lista cu cele mai ieftine navigatii GPS.

Cele mai ieftine navigatii GPS Serioux Q475T2

Cele mai ieftine navigatii GPS

Citeste si:

Cele mai bune baterii auto: pareri si sfaturi

Cele mai ieftine navigatii GPS

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Cele mai ieftine navigatii GPS Serioux GT550T2 Cele mai ieftine navigatii GPS Serioux Q475T2 Cele mai ieftine navigatii GPS simbol Cele mai ieftine navigatii GPS Smailo Joy

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *