Home » O noua Dacia Logan pentru 2014 – o versiune sport de data asta » O noua Dacia Logan pentru 2014 – o versiune sport de data asta

O noua Dacia Logan pentru 2014 – o versiune sport de data asta

Noua Dacia Logan 2014
HomeOctober 18, 2014 at 10:39 pm

Fotografii de la Carscoops, au prins o noua Dacia Logan, care probabil este versiunea sport al modelului actual. Informatiile cu privire la prototipul surprins de spioni sunt foarte inconsistente, fiind si in buna lor parte, bazate doar pe zvonuri si presupuneri.

(P) Uleiuri Castrol, Motul, Mobil1 ieftine – verifica pretul aici.
Nu credem ca este vorba despre un facelift al generatiei actuale din mai multe motive. In primul rand, Logan 2 a debutat cu doar 2 ani in urma, respectiv ar fi inca devreme pentru o restilizare. In al doilea rand, Dacia Logan si asa se vinde foarte bine, prin urmare modificarile nu sunt necesare. Iar in al treilea rand, unele detalii din exteriorul prototipului din poze, tradeaza suflul sport al acestuia.

Noua Dacia Logan Sport 2014: detalii

O analiza mai detaliata a automobilului din poze scoate in evidenta franele cu disc la rotile din spate, o extensie greu de explicat a tevei de esapament, dar mai important, un intercooler in spatele barei frontale. Toate vorbesc despre o versiune speciala a Loganului actual, dotata cu turbosuflanta.

Motorizarea pregatita pentru noua Dacia Logan ramane necunoscuta, insa exista presupuneri ca sub capota automobilului de teste se afla unitatea 1.2 TCe a celor de la Renault. Agregatul care din 2012 este montat inclusiv pe modelul Megane, dezvolta 130 cai putere si 205 Nm de cuplu motor. Versiunea lui Renault Megane dotata cu acest motor are nevoie de 9,7 secunde pentru a atinge 100 de km/h, respectiv putem presupune ca noua Dacia Logan Sport va avea nevoie de si mai putin timp pentru a atinge mult dorita viteza.

Conform altor zvonuri, pe langa noua Dacia Logan Sport, o versiune similara se pregateste si pentru modelul Sandero.

Noua Dacia Logan 2014 spate

Noua Dacia Logan 2014 fata

Noua Dacia Logan Sport 2014 – imagini exclusiv Carscoops.com

Citeste si:

Scaunele auto sunt obligatorii pentru copiii de pana la 3 ani

Noua Dacia Logan pentru 2014 – versiune sport

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Noua Dacia Logan 2014 fata Noua Dacia Logan 2014 spate Noua Dacia Logan 2014

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *