Home » Noua generatie Audi A3 va avea o gama de modele diferita » Noua generatie Audi A3 va avea o gama de modele diferita

Noua generatie Audi A3 va avea o gama de modele diferita

Noua generatie Audi A3
HomeAugust 10, 2017 at 5:50 pm

Noua generatie Audi A3 va trece prin cateva modificari de gama importante. Deciziile nu au fost luate de viata buna, concernul german fiind nevoit sa treaca la reduceri de costuri dupa o perioada dominata de scandaluri si incertitudine. 

Scandalul “Dieselgate” a provocat pierderi financiare si de imagine foarte mari. Pe langa aceasta, constructorul a inceput dezvoltarea catorva modele electrice si hibride, rezultatul fiind necesitatea acuta in reducerea costurilor. Noua realitatea se va reflecta si in gama viitorului Audi A3. Modelul compact va fi lipsit de versiunea cu 3 usi. Aceasta va fi data uitarii datorita cererii modeste. Interesul slab pentru astfel de modele nu tine doar de Audi. Tendinta este una globala, Ford, Honda, Peugeot, Citroen, fiind si ei producatori ce au renuntat la hatchback-urile cu 3 usi.

Noua generatie Audi A3 va avea la baza o varianta optimizata a platformei MQB, iar debutul este programat pentru anul 2019. Versiunea sedan insa, isi va face aparitia in 2020. Conform unor informatii lansate recent, lista cu versiuni ar putea fi completata de un liftback cu 5 portiere. Motorizarile vor fi identice pentru toate versiunile. Este vorba despre 3 benzinare: 1.5, 1.8 si 2.0 TFSI, plus 2 propulsoare diesel: 1.6 si 2.0 TDI.

In Romania, generatia actuala are un pret de start de aproximativ 23.600 Euro.

Noua generatie Audi A3 - schita Autoexpress.co.uk

Noua generatie Audi A3 – schita Autoexpress.co.uk

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Noua generatie Audi A3 - schita Autoexpress.co.uk Noua generatie Audi A3

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *