Home » Noua Octavia RS: acum le stim pe toate » Noua Octavia RS: acum le stim pe toate

Noua Octavia RS: acum le stim pe toate

Noua Octavia RS
HomeJune 5, 2013 at 4:18 pm

Cehii de la Skoda au publicat imaginile oficiale cu noua Octavia RS. Masina urmeaza sa debuteze pe 10 iulie in cadrul festivalului de la Goodwood.

Noua Octavia RS: exterior

In primul rand trebuie sa mentionam ca automobilul va fi pus la dispozitie cu 2 caroserii: liftback si break. Exteriorul noului model RS poate fi caracterizat ca fiind agresiv, un lucru destul de normal avand in vedere ca e un model sport. De Octavia traditionala, noul RS se deosebeste prin bare de protectie diferite , un difuzor pe spate, jante din aluminiu care in dependenta de dorinta cumparatorului pot fi de 17″, de 18″ sau de 19″. Mai mult de atat automobilul are si suspensii de tip sport, insa cu cat s-a micsorat in aceste conditii garda la sol – nu se comunica.

Noua Octavia RS: motorizare

Nu ne-am axat prea mult pe exteriorul masinii, pentru ca sub capota avem lucruri mai interesante. Aici va fi montat deja cunoscutul 2.0 TSI, in varianta anului curent, acesta va fi capabil sa dezvolte 220 cai putere. De asemenea va exista si o varianta diesel, dotata cu un propulsor de 2,0 l, aceasta va dezvolta 184 cai putere. Transmisia va fi asigurata de o cutie mecanica cu 6 trepte ori de bine-cunoscutul DSG cu 7 trepte si 2 ambreiaje. 

Noua Octavia RS spate

Toate astea vor permite ca noua Octavia RS sa atinga prima 100 km/h in 6,8 secunde. Viteza maxima este limitata la 248 km/h. Versiunea diesel este un pic mai lenta. Aici accelerarea 0-100 km/h dureaza 8,1 secunde, iar viteza maxima este de 232 km/h.

Preturile masinii vor fi anuntate imediat dupa debut.

Citeste si asta:

Noua Skoda Snowman: primele detalii

Noul Audi A4 va fi mai mare si mai usor

Cea mai ieftina rovinieta – oferta speciala emag.ro

Noua Octavia RS

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Noua Octavia RS Noua Octavia RS spate Noua Octavia RS break

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *