Home » Noua Skoda Octavia RS a fost “vazuta” de spioni » Noua Skoda Octavia RS a fost “vazuta” de spioni

Noua Skoda Octavia RS a fost “vazuta” de spioni

Noua Skoda Octavia RS
HomeApril 24, 2013 at 9:28 am

Spionii au reusit sa prinda cateva cadre cu noua Skoda Octavia RS. Automobilul in camuflaj de protectie a fost observat undeva in Europa, anunta Carscoops

Din poze se vede ca versiunea sport are bare de protectie diferite, un difuzor pe spate, jante din aluminiu de culoare neagra etc. Anterior am avut la dispozitie si alte imagini ale noului RS, insa intre automobilul de acum si cel de atunci se vad ceva diferente. Presupunem ca acest lucru se datoreaza posibilitatii cumparatorului de a isi personaliza masina.

Noua Skoda Octavia RS: motorizare

Sub capota masinii va fi montat deja cunoscutul 2.0 TSI, in varianta anului 2014, acesta va fi capabil sa dezvolte 230 cai putere. De asemenea nu este exclusa aparitia unei variante diesel. Motorul de 2.0 l, va dezvolta in jur de 180 cai putere.

Transmisiea va fi asigurata ori de o cutie mecanica cu 6 trepte ori de bine-cunoscutul DSG cu 7 trepte si 2 ambreiaje. Caracteristicile dinamice ale automobilului raman inca necunoscute, insa reprezentantii companiei cehe ne promit ca noua Skoda Octavia RS va fi cel mai rapid model din istoria Skoda.

Noua Skoda Octavia RS spate

Material foto exclusiv: Carscoops

Preturile pentru noua Skoda Octavia RS  raman inca necunoscute. Probabil acestea vor fi facute publice cu putin timp inainte startului procesului de productie. Acesta va urma debutului oficial care este programat pentru 11 iulie 2013, la festivalul vitezei din Goodwood. Anterior insa s-a comunicat ca modelul urma sa fie lansat la Geneva in luna martie, dar n-a fost sa fie.

Citeste si asta:

Noua Skoda Snowman: primele detalii

Cea mai ieftina rovinieta – oferta de la emag.ro

Noua Skoda Octavia RS

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Noua Skoda Octavia RS lateral Noua Skoda Octavia RS spate Noua Skoda Octavia RS

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *