Home » Noua Skoda Octavia Scout – primele poze si informatii » Noua Skoda Octavia Scout – primele poze si informatii

Noua Skoda Octavia Scout – primele poze si informatii

Noua Skoda Octavia lateral
HomeFebruary 8, 2014 at 2:42 pm

Noua Skoda Octavia Scout (versiunea all-road a modelului Skoda Octavia Kombi 3), a debutat oficial cu ceva timp in urma. Publicul va putea vedea automobilul in luna martie a anului 2014, in cadrul salonului auto de la Geneva, Elvetia.

Noua Skoda Octavia Scout: exterior si interior

Versiunea Scout se deosebeste de break-ul standart prin cateva elemente de protectie montate pe toate portierele, prin jantele din aluminiu cu un diametru de 17 inch, precum si printr-un desen al zonei unde sunt amplasate farurile anticeata ceva mai diferit. Mai mult de atat, garda la sol a fost marita cu 33 mm (188 mm), iar pentru a faciliza abordarea formelor de relief mai dificile, specialistii cehi au largit unghiul format de pamant si partea frontala a masinii.

Plus la toate, noua Skoda Octavia Scout a adaugat cativa milimetri la dimensiuni si a pierdut aproximativ 102 kg din masa sa. Lungimea masinii a crescut cu 90 mm (4659 mm), latimea cu 45 mm (1814 mm), iar ampatamentul a adaugat tocmai 103 mm – o veste foarte buna pentru pasagerii din spate. Volumul de spatiu disponibil in portbagaj, atinge acum 590 litri (+30 litri).

Noua Skoda Octavia Scout 2014

Noua Skoda Octavia Scout 2014 nu vine cu o revolutie la interior, mai degraba vorbim de cateva modificari subtile la componentele habitaclului. Printre acestea se numara cateva schimbari la volan si banchetele fata, precum si aparitia catorva elemente decorative, special create pentru noua versiune.

Noua Skoda Octavia Scout interior

Noua Skoda Octavia Scout: motorizari

Europenii vor putea alege intre 2 unitati diesel si un benzinar. Merge vorba despre agregatele  1.6 TDI (105 cai putere, 250 Nm), 2.0 TDI (150 cai putere, 320 Nm) si 1.8 TSI (180 cai putere, 280 Nm). De transmisia puterii catre punti se va ocupa o cutie mecanica cu 6 trepte ori una automata cu 7. Noua Skoda Octavia Scout 2014 are o sistema de tractiune integrala imbunatatita datorita versiunii modernizate a cuplajului Haldex. Producatorii afirma ca acest agregat asigura o eficienta mai mare in off-road si timpi de reactie redusi.

Noua Skoda Octavia Scout

Noul model va fi disponibil pe piata europeana incepand cu luna iunie a anului curent.

Citeste si:

Noul Renault Trafic 2014 va avea in continuare frati gemeni

Noul Volkswagen Polo 2014: primele imagini oficiale

Noua Skoda Octavia Scout

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Noua Skoda Octavia 2014 Noua Skoda Octavia interior Noua Skoda Octavia lateral Noua Skoda Octavia

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *