Home » Noul Fiat Doblo 2014 facelift a fost lansat in Germania Foto » Noul Fiat Doblo 2014 facelift a fost lansat in Germania Foto

Noul Fiat Doblo 2014 facelift a fost lansat in Germania Foto

Noul Fiat Doblo 2014 facelift
HomeOctober 1, 2014 at 5:39 pm

Noul Fiat Doblo 2014 facelift a iesit la teste inca in primavara anului curent, iar acum, cu ocazia salonului auto de la Hanovra, a venit timpul lansarii oficiale.

Ulei de motor auto de calitate – verifica pretul aici.

A doua generatie a compactvan-ului Doblo, a debutat in anul 2010. Dupa 4 ani, atunci cand masina a trecut un pic de mijlocul ciclului de viata, italienii au decis ca a venit timpul unei restilizari. Spre surpriza multora, noul Fiat Doblo 2014 facelift a primit imbunatatiri substantiale, mai ales, in partea frontala. Aici designerii au inlocuit practic toate componentele caroseriei. Bara de protectie, blocurile optice, grila radiatorului, aripile si capota, toate se lauda cu un design nou. In spate, schimbarile nu sunt la fel de serioase, si se limiteaza doar la faruri redesenate.

La interior modificarile sunt deasemenea mai mult decat sesizabile. Noul Fiat Doblo 2014 facelift vine cu o plansa de bord imbunatatita, iar pe consola centrala va putea fi intalnit un ecran tactil pentru sistema de multimedia. Mai mult, noua versiune a “italianului” are configuratie a banchetelor schimbata. Astfel, primul rand de scaune numara acum 3 unitati, insa in caz ca scaunul din mijloc nu este folosit, acesta poate fi transformat intr-o cotiera ori intr-o masa mica.

Noul Fiat Doblo 2014 facelift interior

Noul Fiat Doblo 2014 facelift: detalii tehnice

Gama de motoare a noii versiuni a lui Doblo nu a suferit vreo modificare de componenta. Prin urmare, Van-ul va fi in continuare disponibil cu benzinarul 1.4 Fire ce produce 95 cai putere si unitatile diesel MultiJet II: 1.3 l – 90 cai putere, 1.6 l – 105 cai putere  si 2.0 l – 135 cai putere. Totusi, Fiat anunta ca agregatele de 1.3 si 1.6 litri au fost supuse unor modificare. Chiar daca parametrii de performanta au ramas neschimbati, inginerii afirma ca rata de rapsuns la apasarea pedalei de acceleratie a fost imbunatatita cu aproape 40%. Mai mult, pentru a reduce consumul de combustibil, noul Fiat Doblo 2014 facelift va pune la dispozitie un set de imbunatatiri cu numele EcoJet. Acestea includ sistema start/stop, un alternator “destept”, ulei cu vascozitate redusa, un pachet aerodinamic si anvelope cu rezistenta mica la rulare.

Noul Fiat Doblo 2014 facelift lateral

Citeste si:

Noua Dacia Dokker Stepway si noua Dacia Lodgy Stepway: poze oficiale

Noul Fiat Doblo 2014 facelift

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Noul Fiat Doblo 2014 facelift interior Noul Fiat Doblo 2014 facelift lateral Noul Fiat Doblo 2014 facelift

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *