Home » Noul Fiat Ducato facelift 2014 a debutat simultan cu modelele Citroen Jumper si Peugeot Boxer » Noul Fiat Ducato facelift 2014 a debutat simultan cu modelele Citroen Jumper si Peugeot Boxer

Noul Fiat Ducato facelift 2014 a debutat simultan cu modelele Citroen Jumper si Peugeot Boxer

Noul Fiat Ducato facelift 2014 2
HomeMay 2, 2014 at 1:35 pm

Noul Fiat Ducato a fost desecretizat oficial de catre producatorul italian. Debutul public al cunoscutei utilitare va avea loc peste aproximativ 1 saptamana, in orasul Vercelli, localitatea ce gazduieste centrul de teste al companiei Fiat.

Noul Fiat Ducato a fost lansat aproape simultan cu alte 2 VAN-uri – Citroen Jumper si Peugeot Boxer, evenimentul fiind deloc intamplator, cele 3 modele avand la baza aceiasi platforma.

Noul Fiat Ducato facelift: exterior

Noua versiune a modelului Ducato, a primit o noua grila a radiatorului, alte blocuri optice cu elemente LED, dar mai important, o noua bara de protectie frontala. Cea din urma este formata acum din 3 componente, respectiv costurile de reparatie in cazul unei coliziuni, ar trebui sa fie mai mici. Furgoneta italiana va fi disponibila cu 8 versiuni de echipare a caroserie, 3 variante de inaltime si 4 de lungime.

Noul Fiat Ducato facelift: interior

La interior, noul Fiat Ducato facelift nu vine cu o revolutie, in schimb unele modificari pot suprinde placut viitorii cumparatori. Printre noutatile demne de mentionat, enumeram ecranul tactil al sistemei de infotainment, camera pentru marsarier si sistemul de navigatie. Mai mult, inginerii italieni au montat scaune noi, cateva sisteme de siguranta – ESC, Hill Holder si LAC – sistema de control al directiei in dependenta de incarcatura si pozitia centrului de greutate.

Noul Fiat Ducato facelift 2014 fata

Noul Fiat Ducato facelift: motorizari

Spre deosebire de colegii sai de platforma, noul Fiat Ducato facelift vine cu schimbari destul de vaste la gama de motorizari. Ducato 2014 vine cu 4 unitati de propulsie ce pot produce intre 115 si 180 cai putere. Astfel, agregatul de baza este unitatea MultiJet II de 2.0 litri ce dezvolta 115 cai putere si 280 Nm de cuplu motor. Aceasta este urmat de 2 unitati de 2.3 litri ce pot produce 130 cai putere si 320 Nm, respectiv 130 cai putere si 350 Nm. Unitatea din varful gamei este un propulsor de 3.o litri ce livreaza 180 cai putere si 400 Nm de cuplu maxim.

Noul Fiat Ducato facelift 2014

Pe langa modificarile de la gama de motoare, noul Fiat Ducato facelift vine cu o serie de ajustari tehnice, menite sa sporeasca siguranta, dar mai ales, confortul in timpul condusului. O buna parte din componentele franelor, a suspensiilor si a structurii caroseriei, au fost schimbate pentru a asigura o rezistenta mai buna, dar mai ales, pentru a reduce zgomotul produs de masina.

Peugeot Boxer - colegul de platforma pentru noul Fiat Ducato facelift 2014

[plulz_social_like width="350" send="false" font="arial" action="like" layout="standard" faces="false" ]

Citeste si:

Noul Peugeot Boxer 2014 facelift – primele poze oficiale

Noul Renault Trafic 2014 va avea in continuare frati gemeni

Noul Fiat Ducato facelift 2014

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Noul Fiat Ducato facelift 2014 2 Noul Fiat Ducato facelift 2014 fata Noul Fiat Ducato facelift 2014 Peugeot Boxer - colegul de platforma pentru noul Fiat Ducato facelift 2014

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *