Home » Noul Golf pentru 2017 va primi transmisie DSG cu 10 trepte » Noul Golf pentru 2017 va primi transmisie DSG cu 10 trepte

Noul Golf pentru 2017 va primi transmisie DSG cu 10 trepte

Noul Golf 2017
HomeNovember 26, 2014 at 5:00 pm

Noul Golf Mk8 asteptat in anul 2017, va fi dotat cu o transmisie DSG in 10 rapoarte. Anuntul a fost facut de publicatia Autoexpress. 

Uleiuri Castrol, Motul, Mobil1 ieftine – verifica pretul aici.

Sursele din cadrul companiei, relateaza ca noua generatie a compactei germane, va avea la baza platforma modulara MQB, iar noua cutie de viteze, va solicita mai putin unitatea de propulsie. De aici rezultand un consum de carburand mai mic si emisii de noxe reduse. Pe langa noua transmisie, Volkswagen propune si un propulsor diesel de 2.0 litri, ce produce 270 cai putere si peste 500 Nm de cuplu motor.

VAG anunta o revolutie in materie de tehnologie pentru clasa hatchback-urilor compacte. Noul Golf va fi un model ce se integreaza perfect intr-o lume in care rolul dominant il detin tabletele si telefoanele inteligente. Proprietarul noului Golf nu va mai fi nevoit sa piarda timpul pentru a conecta vreun dispozitiv ori a descarca ceva. Automobilul se va “imprieteni” automat cu smartphone-ul soferului, respectiv va descarca singur noile versiuni ale hartilor pentru GPS, va indica traseele de evitat si multe altele. In principiu, Volkswagen intentioneaza sa faca un smartphone imens care mai e si capabil sa circule pe drumurile publice.

Noul Golf va avea si o versiune ecologica, inginerii din Wolfsburg numind-o e-Golf. Aceasta va detine baterii de capacitate sporita ce vor asigura o autonomie electrica mai mare, permitand parcurgerea a cateva zeci de kilometri fara a pune in functiune propulsorul cu ardere interna.

Mai mult de atat, noul Golf Mk8 va detine un sistem de recuperare a energiei ce va implica stocarea si transmiterea acesteia catre rotile spate cu ajutorul volantei. Conform datelor preeliminare, aceasta sistema va permite un adaos de 40 cai putere. Plus la toate, se vorbeste ca noul Golf va fi dotat cu un motor de 1.0 litri si turbocharger electric.

Recent lansata versiune a transmisiei DSG cu 10 rapoarte, are capacitatea sa lucreze cu un maxim de 550 Nm. Noua cutie automata poarta numele DQ511, are ambreiaj multidisc umed si va intra in productie in anul 2016. Aceasta urmeaza sa fie oferita alaturi de propulsoare puternice cu 4 cilindri, inclusiv noul motor diesel TDI cu 3 turbocompresoare.

Noul Golf 2017 schita Autobild

Noul Golf pentru 2017

Citeste si:

Noul Volkswagen Beetle 2015 va fi mai economic si mai inteligent

Cauciucuri din China ieftine: merita ori nu

Noul Golf pentru 2017

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Noul Golf 2017 schita Autobild Noul Golf 2017

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *