Home » Noul Hyundai ix35: primele fotografii si detalii » Noul Hyundai ix35: primele fotografii si detalii

Noul Hyundai ix35: primele fotografii si detalii

Noul Hyundai ix35
HomeJuly 18, 2014 at 3:32 pm

Noul Hyundai ix35 a fost fotografiat in SUA, in timp ce era supus testelor de drum. Mai mult, unele poze contin pe fundal si modelul actual, respectiv avem sansa sa efectuam o oarecare comparatie intre cele 2 generatii ale SUV-ului coreean.

Se pare ca noul Hyundai ix35 va fi mai mare decat modelul din generatia actuala, dar din cauza barelor de protectie mai impunatoare, ar putea presupune o reducere a capacitatilor off-road ale noul ix35.

Noul Hyundai ix35: design

Din pacate, caroseria SUV-ul este ascunsa aproape integral, exceptie facand doar unele parti ale blocurilor optice. Prin urmare inca nu putem discuta despre toate modificarile stilistice aplicate masinii. Totusi, avand in vedere ca de look-ul noului model se va ocupa Peter Scheyer – designer principal la Hyundai incepand cu anul 2012, avem deplina incredere ca noul Hyundai ix35 va arata mai bine decat versiunea actual.

Noul Hyundai ix35 spate

Noul Hyundai ix35: detalii tehnice

Conform unor informatii neoficiale, noul Hyundai ix35 va primi o gama largita de benzinare, printre care si deja cunoscutele unitati de 1.6 litri – 135 cai putere si 2.0 litri – 164 cai putere. Se presupune ca companie acestor 2 agregate va face un motor de 2.4 litri, care nu va fi altceva decat o versiune revazuta a propulsorului cu care ix35 se propune in SUA. Ceva mai tarziu, urmeaza sa apara si cateva unitati diesel intre 1.7 si 2.2 litri. Mai mult, noul Hyundai ix35 va avea si o versiune sport, ce va fi echipata cu un benzinar de 2.o litri supraaspirat care va livra 245 cai putere.

Noul Hyundai ix35 foto

Generatia actuala a lui ix35 a debutat in anul 2009, iar peste 3 ani a fost supusa restilizarii. Pretul pentru versiunea de baza (1.6 GDI) a modelului este de 20.786 euro. Noul Hyundai ix35 este asteptat cu un usor adaos de pret. Care va fi acesta? – urmeaza sa aflam ceva mai tarziu.

Noul Hyundai ix35 fata

[plulz_social_like width="350" send="false" font="arial" action="like" layout="standard" faces="false" ]

Citeste si:

Noul SUV Volkswagen are 7 locuri si resedinta americana FOTO

Noul Hyundai ix35

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Noul Hyundai ix35 fata Noul Hyundai ix35 foto Noul Hyundai ix35 spate Noul Hyundai ix35

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *