Home » Noul Mercedes Benz ML facelift vine la Paris in octombrie 2014 » Noul Mercedes Benz ML facelift vine la Paris in octombrie 2014

Noul Mercedes Benz ML facelift vine la Paris in octombrie 2014

Noul Mercedes Benz facelift
HomeApril 7, 2014 at 3:46 pm

Noul Mercedes Benz ML facelift a fost vazut iesind de pe teritoriul uzinei Daimler AG din Stuttgart, scrie WorldCarFans.

Noul Mercedes Benz ML facelift: exterior si interior

Modelul scos la teste era foarte bine camuflat, insa masurile extreme de protectie luate de constructorul german nu au menirea sa ascunda schimbarile exterioare. Asta pentru ca exteriorul noul ML practic nu a suferit modificari. Unele exceptii ar putea fi notate la blocurile optice si la barele de protectie. Noul Mercedes Benz ML facelift a trecut printr-o restilizare destul de subtila. Aceasta include faruri noi cu LED-uri de zi incorporate, o grila a radiatorului usor schimbata si redesenarea moderata a barelor de protectie.

La interior, am putea avea parte de cateva surprize. Pe langa o improspatare a hitaclului prin intermediul nuantelor si a materialelor noi, unele surse vorbesc si despre un panou de bord redesenat de la zero. Totusi, portalul WorldCarFans, anunta ca de fapt se va recurge la un simplu upgrade al sistemei de infotainment COMAND, ce va detine acum un ecran de dimensiuni sporite.

Noul Mercedes Benz ML facelift 2014 spate

Noul Mercedes Benz ML facelift: detalii tehnice

Gama de motorizari ar putea ramane neschimbata, insa in ultimul timp se vorbeste tot mai insistent despre o posibila inlocuire a unitatii de 3,5 litri si 306 cai putere. Locul acestui agregat ar putea fi ocupat de un propulsor V6 twin-turbo, care la 3,0 litri de volum, ar fi capabil sa livreze 330 cai putere si 480 Nm de cuplu motor. Mai mult, specialistii de la Mercedes Benz lucreaza la o noua unitate hibrid, care de asemenea s-ar putea regasi pe viitorul ML, mai ales ca aproape toate modele din segment detin o versiune cu propulsie hibrida.

Noul Mercedes Benz ML facelift 2014 lateral

Noul Mercedes Benz ML facelift urmeaza a fi lansat in luna octombrie a anului 2014, in cadrul salonului auto de la Paris. Debutul comercial al SUV-ului german este programat pentru luna decembrie a anului 2014 ori inceputul anului 2015.

Noul Mercedes Benz ML facelift fata

Citeste si:

Cele mai fiabile automobile SH in Germania pentru anul 2014 

Noul S-Class Coupe 2014 – primele imagini reale

Noul Mercedes Benz ML facelift 2014 poze exclusiv WorldCarFans

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Noul Mercedes Benz facelift fata Noul Mercedes Benz facelift 2014 lateral Noul Mercedes Benz facelift 2014 spate Noul Mercedes Benz facelift

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *