Home » Noul Mercedes E-Class este programat pentru 2015 » Noul Mercedes E-Class este programat pentru 2015

Noul Mercedes E-Class este programat pentru 2015

Noul Mercedes E-Class
HomeFebruary 13, 2014 at 7:08 pm

Au fost facute publice cateva detalii cu privire la noul Mercedes E-Class. Conform portalului L’Automobile, debutul viitoarei generatii a sedanului german e planificat pentru anul 2015.

(P) Ulei de motor auto ieftin. Verifica pretul aici

Aceeasi sursa afirma ca automobilul va pastra dimensiunile actuale, insa va pierde cateva zeci de kilograme, datorita utilizarii unui numar sporit de componente din aluminiu la fabricarea caroseriei si a sasiului. Aceste modificari vor contribui la reducerea consumului de combustibil, care pentru noul model ar trebui sa inregistreze valori mai mici in medie cu 20 %.

Noul Mercedes E-Class va primi un exterior inspirat de la modele CLS si S-Class de ultima generatie.

Noul Mercedes E-Class 2015: motorizare

Noul Mercedes E-Class va oferi o gama larga de propulsoare. Intru confirmarea acestui lucru, unele surse afirma ca sub capota viitorului automobil vor fi montate unitati cu 6, 4 si chiar 3 cilindri. E destul greu de imaginat un vehicul cu lungimea de aproximativ 4,9 m, propulsat de un motor cu doar 3 cilindri, este si mai greu sa-ti imaginezi un cumparator pentru acest automobil. Totusi o astfel de concluzie ar fi c-am timpurie din cel putin un motiv – e mult prea probabila aparitia unei versiuni hibrid, deci unitatea cu 3 cilindri ar putea fi utilizata anume acolo.

Nu se stie cand si unde va debuta noul Mercedes E-Class.

Actualul E-Class este disponibil in Romania pentru un minim de 41.881 euro. Pentru aceasta suma primiti versiunea E 200 CDI echipata cu unitatea diesel de 2.1 l ce dezvolta 136 cp.Noul Mercedes E-Class spate

Noul Mercedes E-Class 2016

Noul Mercedes E-Class 2015: 13.02.2014 Update

Dupa cum spuneam anterior, noul Mercedes E-Class isi va pastra in mare parte dimensiunile exterioare, insa habitcalul masinii promite sa devina ceva mai incapator. Adaosul de spatiu, se va face simtit mai ales de pasagerii din spate. Plus la toate, interiorul automobilului urmeaza practic a fi imprumutat de la mai marele S-Class 2014. Pe langa un design foarte asemanator, inginerii de la Mercedes promit si dotari aproape identice. Noul Mercedes E-Class - schita Autobild

Citeste si:

Noul Mercedes-Benz C Class: primele poze fara camuflaj

Noul Mercedes GLK vazut de spioni

Noul Mercedes E-Class 2015 schite L’Automobile

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Noul Mercedes E-Class spate Noul Mercedes E-Class Noul Mercedes E-Class 2016 Noul Mercedes E-Class - schita Autobild

Comentarii

  1. Dragos Raducu

    13,February 13, 2014,19:08

    Dupa marea lovitura cu fascinantul S class si cu superbul lui copilas C class,Mercedes pare ca vrea sa tina iar E class pe pozitiile 2 si 3 la capitolul vanzari.Dupa ce W212 facelift a marcat o revigorare binevenita a designului urmeaza acum cu noua generatie pregatita pentru 2016 cu un spate total neinspirat in opinia mea.Ca si la w212 spatele incepand de la aripile a la Ponton continuand cu stopurile neinspirate si acest urmas pacatuieste din cauza designului posterior.Audi si BMW vor jubila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *