Home » Noul Opel Calibra: se anunta o noua generatie pentru renumitul coupe » Noul Opel Calibra: se anunta o noua generatie pentru renumitul coupe

Noul Opel Calibra: se anunta o noua generatie pentru renumitul coupe

Noul Opel Calibra - inspirate de conceptul Monza
HomeOctober 15, 2014 at 2:09 pm

Opel intentioneaza sa readuca pe piata sportcar-ul Calibra. Noul Opel Calibra ar putea intra in productia de serie in 2016 ori 2017, iar exteriorul acestuia, ar putea fi inspirat de la conceptul Monza.

(P) Uleiuri Castrol, Motul, Mobil1 ieftine – verifica pretul aici.

Modelul Calibra s-a aflat in gama celor de la Opel din 1989 pana in anul 1997. In aceasta perioada, coupe-ul a trecut prin momente de interes sporit din partea publicului, urmate de  momente de lipsa a succesului comercial. Acum Opel se gandeste asupra unui succesor ideologic pentru modelul sau.

Nu se stie sigur daca automobilul va mosteni numele Calibra, acesta fiind un subiect intens discutat in cadrul companiei, anunta Auto Expreess. In schimb, managementul de top de la Opel, considera ca aparitia unui astfel de automobil va imbunatati imaginea marcii.

Noul Opel Calibra: detalii

Surse din cadrul Opel anunta ca dezvoltarea noului model va lua startul imediat dupa debutul noii generatii a lui Opel Insignia. Exteriorul masinii urmeaza sa imprumute mai multe elemente de la conceptul Monza, insa din punct de vedere tehnic, noul Opel Calibra, s-ar putea dovedi o versiune cu 2 usi al modelului Insignia. Avand in vedere ca noua generatie a lui Insignia este programata pentru anul 2015, putem presupune ca noul Opel Calibra va debuta in 2016 ori 2017.

Cu toate astea, se presupune viitorul Calibra va fi prefatat prin intermediul unui concept, in luna ianuarie a anului 2015, in cadrul salonului auto de la Detroit. Mentionam insa ca informatia necesita inca a fi confirmata, pentru ca si fara noul Opel Calibra, nemtii au destule de griji pentru lunile ce urmeaza. Va reamintim ca in anul 2015 vor debuta noile generatii ale modelelor Opel Astra si Opel Insignia.Noul Opel Calibra - inspirate de conceptul Monza 2
Noul Opel Calibra va avea un design inspirat de conceptul Monza

Citeste si:

Consumul de carburant: cum ne mint producatorii de masini

Noul Opel Calibra

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Noul Opel Calibra - inspirate de conceptul Monza 2 Noul Opel Calibra - inspirate de conceptul Monza

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *