Home » Noul Opel Corsa 2014: primele imagini Update » Noul Opel Corsa 2014: primele imagini Update

Noul Opel Corsa 2014: primele imagini Update

Noul Opel Corsa 2014
HomeDecember 12, 2013 at 11:59 am

Au devenit accesibile primele poze cu noul Opel Corsa. Automobilul acoperit cu camuflaj a fost prins pe una din autostrazile europene. Anunta Carscoop.

Noul Opel Corsa 2014: Chiar nou?

Anterior s-a anuntat, ca noul Opel Corsa va avea un exterior apropiat de modelul Adam. Cu alte cuvinte, vorbim de schimbari cardinale, insa pozele spun cu totul altceva. Automobilul va primi o grila a radiatorului un pic modificata si o bara frontala diferita. In schimb farurile, cat cele din fata atat si cele din spate vor ramane aproape la fel. Deci, am putea concluziona ca in fata noastra avem inca un facelift al modelului actual Corsa, iar noua generatie urmeaza sa apara ceva mai tarziu. Totusi, masina suprinsa de spioni ar putea fi un “mule” – modelul nou in caroseria celui vechi. Producatorii incearca astfel sa ascunda identitatea stilistica a noului model. Adevarul din spatele acestei masini de teste va fi aflat in viitorul apropiat.

Noul Opel Corsa 2014: Cu ce si cand?

Chiar daca autovehiculul prezentat anterior nu este noua generatie a modelului Corsa, e foarte probabil ca unele elemente din viitorul model sa fie testate modelul actual. Unul dintre acestea este noul motor realizat in colaborare cu grupul francez PSA. Singurul lucru stiut despre acesta este volumul – 1.2 l. Corect, generatia actual Opel Corsa are in gama sa un astfel de motor, insa avand in vedere ultimile tendinte PSA in crearea propulsoarelor, putem spune ca acesta va avea caracteristici superioare celui actual. Urmeaza sa vedem in ce sens vor fi superioare: in economia combustibilului – e foarte probabil ca motorul in cauza sa fie in 3 cilidri, ori la capitolul dinamica.

Noul Opel Corsa 2014: vine in septembrie la Paris UPDATE 12.12.2013

Noul Opel Corsa va debuta in cadrul salonului auto de la Paris ce isi va deschide portile in toamna anului 2014. Nemtii spera ca noua generatie a supemini-ului sa fie mai populara decat modelul actual. Anume din acest motiv inginerii nu se prea grabesc cu lansarea, iar masina e supusa unor teste mai seriose decat in mod obisnuit. Noul Opel Corsa 2014 yellow Se spune ca noul Opel Corsa 2014 va fi echipat cu o gama de propulsie noua, care va include unitati cu 3 cilindri ce vor dezvolta intre 70 si 110 cai putere. Noul Opel Corsa 2014 red Noul Opel Corsa a fost vazut in timpul testelor. Mai multe detalii aici. [plulz_social_like width="350" send="false" font="arial" action="like" layout="standard" faces="false" ] Citeste si asta: Opel Insignia 2013: aproape gata Norocosul – istoria Opel

Noul Opel Corsa 2014 – poze Carscoops si automobile-magazine.fr

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Noul Opel Corsa 2014 Noul Opel Corsa 2014 interior Noul Opel Corsa 2014 spate Noul Opel Corsa 2014 red Noul Opel Corsa 2014 yellow

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *