Home » Noul Opel Corsa 2015 a fost dezvaluit oficial Foto » Noul Opel Corsa 2015 a fost dezvaluit oficial Foto

Noul Opel Corsa 2015 a fost dezvaluit oficial Foto

Noul Opel Corsa 2015 lateral
HomeOctober 2, 2014 at 10:57 am

Noul Opel Corsa a fost dezvaluit oficial. Subcompacta germana va intra in productie pana la sfarsitul anului 2014, insa primele masini vor fi livrate clinetilor in anul 2015. 

Ulei de motor auto de calitate – verifica pretul aici.

Noul Opel Corsa 2015: exterior si interior

Noul Corsa nu reprezinta o revelatie in materie de design. Altfel nici nu putea fi, noul model imprumutand practic structura de rezistenta de la modelul actual. Anume din acesta motiv dimensiunile celor 2 generatii sunt aproape identice. E de mentionat totusi, ca sasiul pentru noul Opel Corsa a fost modernizat substantial. Cat suspensiile fata atat si cele din spate au primit amortizoare noi, a fost imbunanatit mecanismul de directie asistata, iar centrul de greutate a fost coborat cu 5 mm. Sinergia acestor modernizari au menirea sa imbunatateasca tinuta de drum.

Sa ne intoarcem totusi la designul exterior. Dupa cu am spus noul Opel Corsa nu se face remarcat prin nimic. Mai rau, daca versiunea cu 3 usi a generatiei actuale are un look mai agresiv decat hatchback-ul cu 5 portiere, atunci pentru noua generatie, cele 2 versiuni de caroserie practic nu se deosebesc.

Noul Opel Corsa 2015

La interior, lucrurile stau ceva mai bine. Habitaclul pregatit pentru noul Opel Corsa 2015 este foarte fresh. Consola centrala nu mai este doldora de butoane, in locul acestora fiind integrat un ecran tactil cu diagonala de 7 inch. Ecranul face parte din sistemul de infotainment IntelliLink. Acesta este compatibil atat cu telefoanele Apple cat si cele ce au la baza sistemul de operare Android.

Noul Opel Corsa 2015 interior

Noul Opel Corsa 2015: motoare

Chiar daca gama unitatilor de propulsie este cel putin impunatoare, noul Opel Corsa nu va pune la dispozitie un motor cu adevarat puternic. Versiunile diesel vor avea la baza agregatul 1.3 CDTI oferit cu 75 si 95 cai putere, iar benzinarele aspirate natural sunt reprezentate de unitati de 1.2 litri si 1.4 litri ce produc 70, respectiv 90 cai putere. Noul Opel Corsa mai vine insotit si de 2 unitati pe benzina supraalimentate. Este vorba despre motorul 1.0 ECOTEC ce este oferit cu 90 ori 115 cai putere si unitatea de 1.4 litri ce dezvolta 100 cai putere. Din pacate, testele ce au fost efectuate chiar si cu cea mai performanta versiune al noului Corso, au demonstrat ca viitorii cumparatori nu vor ramane foarte impresionati de dinamica masinii.

Noul Opel Corsa 2015 in motion

Noul Opel Corsa va pune la dispozitie 2 unitati de transmisie. Prima este o cutie de viteze manuala cu 6 trepte, cealalta este automata ce are deasemenea 6 trepte.

Preturile “romanesti” pentru Corsa 2015 urmeaza a fi anuntate ceva mai tarziu. Se cunoaste totusi ca subcompacta se va vinde in Germania pentru un pret de baza de 11.980 de euro.

Citeste si:

Cele mai bune becuri auto H7: top 5 becuri halogen

Noul Opel Corsa 2015

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Noul Opel Corsa 2015 in motion Noul Opel Corsa 2015 interior 2 Noul Opel Corsa 2015 interior Noul Opel Corsa 2015 lateral Noul Opel Corsa 2015

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *