Home » Cele mai bune becuri auto H7: top 5 becuri halogen » Cele mai bune becuri auto H7: top 5 becuri halogen

Cele mai bune becuri auto H7: top 5 becuri halogen

Cele mai bune becuri H7 - imagine simbol
HomeMay 1, 2023 at 6:48 pm

Propunem un top 5 cu cele mai bune becuri auto H7. Clasamentul a fost creat dupa ce am testat 20 de becuri H7 provenite de la 5 branduri diferite: Philips, Osram, Narva, Bosch si Neolux.

Presupunand ca si asa sunteti constienti de importanta unui sistem de iluminare functional, vom trece direct la rezultatele experimentului nostru.

Cele mai bune becuri auto H7: top 5

Iata cum arata clasamentul becurilor H7.

1. Philips H7 Xtreme Vision – cunoscatorii probabil ca nu sunt surprinsi de faptul ca unitatile Philips H7 Xtreme Vision au iesit pe primul loc in topul cu cele mai bune becuri auto H7. Fasciculul generat de aceste becuri este de o culoare alba/albastruie si lumineaza foarte bine cat asfaltul uscat atat si cel umed. Chiar daca Philips H7 Xtreme Vision imita efectul xenon, soferii ce vin pe contrasens nu sunt orbiti. Durata medie de viata a acestor becuri este de 450 h, sau 25.000 de km daca luam in calcul o viteza medie a autoturismului de 50 km/h.  Vezi pretul aici.

2. Osram H7 Night Breaker Silver au ocupat locul 2 in topul cu cele mai bune becuri auto H7. A fost destul de greu sa distantam unitatile Osram si Philips. Ambele sunt de calitate, insa dupa parerea noastra, becurile Philips lumineaza un pic mai bine, iar culoarea fasciculului este ceva mai placuta. Mai multe detalii aici.

Cele mai bune becuri auto H7 Osram Night Breaker Silver

3. Narva Range Power+ au ocupat locul 3 in topul cu cele mai bune becuri auto H7 si fara nici un dubiu sunt supriza clasamentului de azi. Unitatile Range Power+ s-au prezentat foarte bine. Calitatea fasciculului de lumina generat de acestea este mai mult decat comparabil cu fasciculele becurilor de pe primele 2 locuri. Insa partea buna abia urmeaza. Pretul de achizitie pentru unitatile de pe locul 3 este aproape de 2 ori mai mic decat preturile pentru becurile Philips si Osram. Vezi pretul aici.

4. Philips Vision Plus au ocupat locul 4 in topul cu cele mai bune becuri auto H7. Comparativ cu unitatile Blue Vision Ultra, becurile Vision Plus ofera ceva mai putina lumina de drum – lucru destul de observabil mai ales pe autostrada. Insa daca circulati mai mult prin oras, becurile Vision Plus sunt cea mai buna varianta pentru dvs.  Vezi pretul aici

Cele mai bune becuri H7 Philips Vision Plus

5. Philips Vision – sunt cele mai ieftine becuri din gama Vision a celor de la Philips si din topul cu cele mai bune becuri auto H7. Unitatile testate, cum era si de asteptat, s-au prezentat ceva mai prost decat becurile Blue Vision si Vision Plus. Insa, chiar si asa, fasciculul de lumina produs a fost considerabil mai puternic decat cel generat de becurile standart de pe masina avuta la teste. Mai multe detalii aici.

Cele mai bune becuri H7 - foto

 

Citeste si:

Cel mai bun bec H4 pentru Logan

Cele mai bune becuri de faza scurta

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Cele mai bune becuri auto H7 simbol Cele mai bune becuri auto H7

Comentarii

  1. ioo

    01,May 1, 2023,18:48

    philips de 130 de lei s-au dus in doua saptamai si am osram de 3 ani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *