Home » Noul Porsche Cayenne – primele detalii » Noul Porsche Cayenne – primele detalii

Noul Porsche Cayenne – primele detalii

Noul Porsche Cayenne 3
HomeJanuary 9, 2014 at 1:53 pm

Noul Porsche Cayenne ar putea fi prezentat publicului larg abia la sfarsitul anului 2016 ori la inceptul lui 2017. Cu toate astea, nemtii deja lucreaza la noul model – dupa lansarea compactei Macan, capacitatile companiei au fost orientate spre dezvoltarea generatie cu numarul 3 a modelului Cayenne.

Este evident ca nu merita sa asteptam schimbari revolutionare in designul masinii ori in conceptia generala. Cayenne, ca si inainte va detine un design cu nuante sport, un interior foarte calitativ si desigur motorizari pe masura.

Noul Porsche Cayenne 3: aspectele tehnice

Noul Porsche Cayenne va fi oferit cu o gama de motoare destul de vasta – pe langa traditionalele versiuni pe benzina si diesel, sunt programate cateva modele hibrid. Unele dintre ele vor putea fi alimentate chiar de la priza de curent electric (modelul Panamera dispune deja de un asemenea propulsor si ar fi cam straniu daca nemtii nu ar profita de acest lucru).

Noul Porsche Cayenne 3 spate

Totusi, principala noutate este ca noul Porsche Cayenne 3 va avea la baza o platforma care la moment se afla in plin proces de dezvoltare in cadrul laboratoarelor Volkswagen AG. Aceasta va purta numele MLB si drept prim “poligon” de teste, va fi utilizat noul Audi Q7 ce urmeza sa debuteze la sfarsitul anului curent. Datorita noii arhitecturi, Cayenne va scapa de aproximativ 100 kg din masa sa, fapt ce va rezulta in reducerea consumului de carburant, dar mai ales va imbunatati manevrabilitatea masinii.

[plulz_social_like width="350" send="false" font="arial" action="like" layout="standard" faces="false" ]

Citeste si:

Primul BMW cu tractiune fata vine in 2014

Cum sa alegi cea mai buna baterie auto

Noul Porsche Cayenne 3 – schite

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Noul Porsche Cayenne 3 spate Noul Porsche Cayenne 3

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *