Home » Noul Seat Ibiza Cupra pentru 2015 a debutat oficial – foto » Noul Seat Ibiza Cupra pentru 2015 a debutat oficial – foto

Noul Seat Ibiza Cupra pentru 2015 a debutat oficial – foto

Noul Seat Ibiza Cupra foto
HomeSeptember 1, 2015 at 6:31 pm

Cum era si de asteptat, noul Seat Ibiza Cupra pentru 2015, a debutat cu poze si detalii oficiale, inainte de lansarea publica de la Frankfurt. Hothatch-ul spaniolo-german, vine cu unele noutati stilistice, dar cele mai importante schimbari au avut loc sub capota.

Noul Seat Ibiza Cupra: design

Daca facem abstractie de farurile frontale, noul Seat Ibiza Cupra, este o copie aproape perfecta a modelului aflat acum pe liniile de productie. Ca si inainte, Cupra, se deosebeste de varianta standart a mini-ului spaniol prin deflectorul negru din bara spate, in care a fost incadrata evacuarea de forma trapezoidala. O alta componenta distinctiva sunt jantele din aliaj cu dimensiunea de 17 inch si desen revazut.

La interior, noul Seat Ibiza Cupra a imprumutat cateva elemente de la mai marele Leon Cupra. Vorbim aici de volan, dar si de sistemul de infotainment.

Noul Seat Ibiza Cupra spate

Noul Seat Ibiza Cupra: motorizare

Pentru noul Seat Ibiza Cupra, inginerii au ales sa utilizeze unitatea 1.8 TSI a celor de la Volkswagen. Motorul livreaza 192 cai putere si 320 Nm de cuplu maxim. Amintim ca vechiul Ibiza Cupra se putea luada cu 180 cai putere si 250 Nm de cuplu motor. In calitate de transmisie, este utilizata o cutie de viteze manuala cu 6 trepte.

Se anunta ca Ibiza Cupra 2015 este capabil sa atinga prima 100 de km/h in 6,7 secunda, viteza maxima fiind limitata la 235 km/h. Mai mult, Seat afirma ca mini-ul consuma in mediu 6.0 litri de benzina la 100 de km.

Noul Seat Ibiza Cupra imagini fata

Noul Seat Ibiza Cupra: tehnologie

Pentru a valorifica cat mai bine performantele motorului, noul Seat Ibiza Cupra fost dotat suspensii capabile sa-si regleze parametrii de functionare in dependenta de preferintele soferului. Lista asistentilor electronici mai include un ESP reprogramat si o functie ce simplifica pornirile in rampa.

Sistemul de multimedia a noului Ibiza Cupra este compatibil cu Apple CarPlay si Android Auto.

Dupa cum spuneam, noul Seat Ibiza Cupra va putea fi vazut pe viu in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Acesta va lua startul in 2 saptamani, urmand sa devina gazda multor lansari importante din 2015.

Noul Seat Ibiza Cupra poze interior

Noul Seat Ibiza Cupra

Citeste si:

Noul VW Golf 8 vine in 2017 cu motoare si versiuni noi

Noul Seat Ibiza Cupra 2015

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Noul Seat Ibiza Cupra foto Noul Seat Ibiza Cupra imagini fata Noul Seat Ibiza Cupra poze interior Noul Seat Ibiza Cupra spate

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *