Home » Noul Superb 3 de la Skoda: primele detalii » Noul Superb 3 de la Skoda: primele detalii

Noul Superb 3 de la Skoda: primele detalii

Noul Superb 3 - VisionC latera
HomeOctober 17, 2014 at 2:02 pm

Noul Superb 3 va debuta in luna martie a anului 2015, in cadrul salonului auto de la Geneva. Noua generatie a modelului va fi disponibila in continuare cu caroseriile liftback si break, iar exteriorul masinii va fi inspirat de la conceptul VisionC, ce a fost prezentat la inceputul anului curent, anunta Caradvice.

(P) Uleiuri Castrol, Motul, Mobil1 ieftine – verifica pretul aici.

Actuala generatie a modelului Superb, este renumita pentru volumul de spatiu disponibil in habitaclu, insa din punct de vedere stilistic, Skoda Superb nu prezinta nimic spectaculos. Acest lucru s-ar putea schimba dupa ce va debuta noul Superb. Cehii promit ca automobilul va sta la fel de bine la capitolul design, cum sta si la capitolul spatiu util.

De dezvoltarea noului Superb se va ocupa designerul principal al marcii cehe – Jozef Kaban. Acesta s-a facut deja remarcat cu ajutorul noii generatii a subcompactei Skoda Fabia.

Noul Superb 3: detalii tehnice

Noul Superb va fi mai lata si cu garda la sol mai mica decat modelul actual, iar la baza se va afla aceeasi versiune a platformai MQB pe care o utilizeaza si VW Passat B8. Drept urmare, Superb-ul va avea in dotare o gama de motorizari in mare parte similara cu gama ultimei generatii a lui VW Passat. Este vorba despre unitatile pe benzina TSI de 1.8 si 2.0 litri, ce dezvolta 180, respectiv 280 cai putere si agregatul diesel 2.0 TDI de 190 cai putere. In calitate de optiune va fi oferita si tractiunea integrala.

In gama de motorizari pentru noul Superb va fi introdus si un ansambu hibrid. Acesta va consta dintr-un motor pe benzina (1.4 TSI) si un propulsor electric, livrand in total 211 cai putere. Acelasi ansamblu montat pe noul Passat, consuma 2 litri de benzina la 100 de km si poate parcurge 50 de km doar pe tractiune electrica.

Dupa cum spuneam, noul Superb 3 va oferita in continuare cu caroseriile liftback si break. Ambele prevad mai mult spatiu atat pentru pasageri cat si in porbagaj. Lungimea masinii se pare ca va ramane fara mari schimbari, masurand in continuare in jur de 4800 mm.

Noul Superb 3 - VisionC interior

Noul Superb 3 - VisionC latera

Noul Superb 3 va avea un exterior inspirat de la conceptul VisionC

Citeste si:

Radio CD auto ieftin si bun: Top 3 sisteme audio pentru masina

Noul Superb 3

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Noul Superb 3 - VisionC interior Noul Superb 3 - VisionC latera Noul Superb 3 inspirata de la conceptul VisionC

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *