Home » Noul Volkswagen Golf 8: primele informatii UPDATE » Noul Volkswagen Golf 8: primele informatii UPDATE

Noul Volkswagen Golf 8: primele informatii UPDATE

Noul Volkswagen Golf 8 va fi asemanator cu modelul actual
HomeAugust 18, 2014 at 10:11 am

Generatia cu numarul 7 al modelului Golf a fost lansata in anul 2012 si va fi mentinuta pe liniile de productie inca cel putin 4 ani. Totusi, publicatia germana Autobild a publicat primele informatii despre noul Volkswagen Golf 8, ce ar putea fi lansat in anul 2017 ori 2018.

(P) Ulei de motor auto ieftin. Verifica pretul aici

Mentionam totusi ca constructorul german nu a facut vreo declaratie oficiala, detaliile relatate aici fiind bazate in mare parte pe informatii provenite de la surse interne ori zvonuri. In conformitate cu acestea, noul Volkswagen Golf 8 va pastra dimensiunile exterioare ale modelului actual, habitaclul insa, urmeaza sa devina ceva mai incapator datorita optimizarilor ce vor fi efectuate acolo. Plus la toate, imbunatatirii vor fi supuse si materialele utilizate la interior, apropiind astfel noul Golf de modelele mai superioare din gama VW.

Noul Volkswagen Golf 8: unele detalii tehnice

VAG anunta o revolutie in materie de tehnologie pentru clasa hatchback-urilor compacte. Noul Volkswagen Golf 8 va fi un model ce se integreaza perfect intr-o lume in care rolul dominant il detin tabletele si telefoanele inteligente. Proprietarul noului Golf nu va mai fi nevoit sa piarda timpul pentru a conecta vreun dispozitiv ori a descarca ceva. Automobilul se va “imprieteni” automat cu smartphone-ul soferului, respectiv va descarca singur noile versiuni ale hartilor pentru GPS, va indica traseele de evitat si multe altele. In principiu, Volkswagen intentioneaza sa faca un smartphone imens care mai e si capabil sa circule pe drumurile publice.

Noul Volkswagen Golf 8 - schita autobild 2

Noul Volkswagen Golf 8 va avea si o versiune ecologica, inginerii din Wolfsburg numind-o e-Golf. Aceasta va detine baterii de capacitate sporita ce vor asigura o autonomie electrica mai mare, permitand parcurgerea a cateva zeci de kilometri fara a pune in functiune propulsorul cu ardere interna.

Noul Volkswagen Golf 8 - schita autobild 1

Noul Volkswagen Golf 8 va veni cu un interior optimizat fata de modelul actual (in foto)

Noul Volkswagen Golf 8: Update 18.08.2014

Noua generatie a compactei germane va avea la baza o versiune modernizata a platformei universale MQB. Totodata, datorita utilizarii largi a materialelor “usoare”, se asteapta ca masa vehiculului sa nu treaca de 1100 kg.

Mai mult de atat, noul Volkswagen Golf 8 va detine un sistem de recuperare a energiei ce va implica stocarea si transimiterea acesteia catre rotile  spate cu ajutorul volantei. Conform datelor preeliminare, aceasta sistema va permite un adaos de 40 cai putere. Plus la toate, se vorbeste ca noul Golf va fi dotat cu un motor de 1.0 litri si turbocharger electric.

Noul Volkswagen Golf 8 schita

Noul Volkswagen Golf 8 – schita

Citeste si:

Noua Skoda Roomster vine cu o schimbare de segment

Cele mai bune uleiuri de motor: top 5 si pareri

Noul Volkswagen Golf 8 schite Autobil si Autocar

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Noul Volkswagen Golf 8 - schita autobild 1 Noul Volkswagen Golf 8 - schita autobild 2 Noul Volkswagen Golf 8 va fi asemanator cu modelul actual Noul Volkswagen Golf 8 va veni cu un interior optimizat fata de modelul actual (in foto) Noul Volkswagen Golf 8 ar urma sa apara la 6 ani de la lansarea generatie cu numarul 7 Noul Volkswagen Golf 8 schita

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *