Home » Noul Volkswagen Golf GTI – anuntat de un concept cu 500 cai putere FOTO » Noul Volkswagen Golf GTI – anuntat de un concept cu 500 cai putere FOTO

Noul Volkswagen Golf GTI – anuntat de un concept cu 500 cai putere FOTO

Noul Volkswagen Golf GTI Concept
HomeNovember 27, 2013 at 12:12 am

A fost lansat conceptul pentru noul Volkswagen Golf GTI. Vestea buna e ca modelul prezentat nu e un simplu prototip de expozitii – acesta are un interior finisat, o caroserie din materiale usoare si un sasiu pe care a fost un montat un motor ce pune in miscare noul GTI.

Noul Volkswagen Golf GTI: design

Compacta sport de la VW a fost creata in doar 6 luni. Noul Volkswagen Golf GTI Concept are la baza platforma MQB si o caroserie mai scurta cu 15 mm si mai lata cu 54 mm decat caroseria ultimului Golf. Exteriorul conceptului poate fi cu greu supus unei descrieri, putem doar spera ca versiunea de serie va arata cel putin aproape la fel.

La interior avem banchete sport plus un bord minimalist insa acoperit cu piele alcantara – “E un material foarte bun, bordul acoperit cu alcantara nu se reflecta in parbriz” – a declarat in exclusivitate pentru Top Gear, Andreas Mindt – designerul Volkswagen.

Noul Volkswagen Golf GTI Concept interior

Noul Volkswagen GTI Concept: motor

Aici ar fi ceva de spus. Noul Volkswagen Golf GTI Concept este echipat cu o unitate V6 de 3.0 l supaalimetata de 2 turbosuflante. Acest ansamblu ofera 503 cai putere care ajuta masina sa atinga prima 100 kmh/h in 3,9 secunde. Unitatea este cuplata la o cutie de viteze automata cu dublu ambreiaj ce transmite forta de tractiune spre ambele axe care vor accelera automobilul pana la 310 km/h ca apoi elanul sa fie taiat de un limitator de viteza.

Noul Volkswagen Golf GTI Concept spate

Din pacate noul Volkswagen Golf GTI inca nu poate fi procurat deoarece conceptul a fost produs intr-un singur exemplar. Nu se stie daca acest proiect va avea continuitate, insa am dori din tot sufletul ca conceptul noului GTI sa fie produs macar intr-o serie mica si impartit in cateva reprezentante Volkswagen Europa pentru a putea fi testat.

Noul Volkswagen Golf GTI Concept motor

[plulz_social_like width="350" send="false" font="arial" action="like" layout="standard" faces="false" ]

Citeste si:

Noul Volkswagen Scirocco: primele informatii

Noul Volkswagen Tiguan a debutat pe internet

Noul Volkswagen Golf GTI Concept

<

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Noul Volkswagen Golf GTI Concept fata Noul Volkswagen Golf GTI Concept interior Noul Volkswagen Golf GTI Concept lateral Noul Volkswagen Golf GTI Concept motor Noul Volkswagen Golf GTI Concept spate Noul Volkswagen Golf GTI Concept

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *