Home » Noul Volkswagen Jetta facelift vine la New York » Noul Volkswagen Jetta facelift vine la New York

Noul Volkswagen Jetta facelift vine la New York

Noul Volkswagen Jetta facelift
HomeApril 5, 2014 at 8:39 am

Noul Volkswagen Jetta facelift va fi lansat in luna aprilie in cadrul salonului auto de la New York, scrie Automotive News. Acest debut deschide o noua etapa a expansiunii companiei germane pe piata americana. In anul 2016, in SUA, va fi dat startul vanzarilor modelului Tiguan, iar ceva mai tarziu urmeaza a fi lansat un SUV cu 7 locuri, despre care se tot vorbeste in ultimul tim.

Noul Volkswagen Jetta facelift 2014: cateva informatii

Stim deja ca restilizarea berlinei va include un set de blocuri optice noi, alte bare de protectie si desigur, o grila a radiatorului modificata. WorldCarFans anunta ca pentru versiunea americana a modelului Jetta a fost pregatit un motor diesel de 2.0 l, ce este capabil sa livreze 150 cai putere si 320 Nm de cuplu maxim. E putin probabil ca o asemenea unitate sa ajunga si pe pietele europene, mai ales ca constructorul german propune aici agregate diesel de 140 cai putere, respectiv sunt sanse destul de mari ca noul Volkswagen Jetta facelift sa vina pe batranul continent cu gama de propulsie a modelului actual.

Diviziunea nord-americana a concernului Volkswagen AG se pregateste de schimbari serioase. Noul conducator al Volkswagen Group of America – Michael Horn, are de indeplinit un obiectiv destul de ambtios si anume, atingirea pana in 2018 a unei cifre de vanzare egale cu 800.000 unitati anual. Cu alte cuvinte, nemtii intentioneaza sa dubleze in 4 ani, numarul masinilor vandute in America de Nord (in 2013 VW a vandut acolo 407.704 automobile).

Noul Volkswagen Jetta facelift 2014 spate

In acest moment, managerii companiei dezvolta o noua strategie de piata, care insa va avea la baza un gama de modele serios imporspatata.

Dupa cum am spus si inainte, noul Volkswagen Jetta facelift ar urma sa debuteze in luna aprilie a anului 2014, iar vanzarile efective vor fi lansate in luna septembrie a aceluiasi an.

Noul Volkswagen Jetta facelift 2014 lateral

Noul Volkswagen Jetta facelift 2014 fata

[plulz_social_like width="350" send="false" font="arial" action="like" layout="standard" faces="false" ]

Citeste si:

Porsche Cayenne 2014 facelift – prins fara camuflaj

Noua Skoda Octavia Scout 2014: oficial la Geneva

Programul Rabla 2014 – au inceput inscrierile

Noul Volkswagen Jetta facelift

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Noul Volkswagen Jetta facelift 2014 fata Noul Volkswagen Jetta facelift 2014 lateral Noul Volkswagen Jetta facelift 2014 spate Noul Volkswagen Jetta facelift

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *