Home » Renault Kadjar 2015: noul SUV Renault a fost prezentat oficial » Renault Kadjar 2015: noul SUV Renault a fost prezentat oficial

Renault Kadjar 2015: noul SUV Renault a fost prezentat oficial

Renault Kadjar 2015
HomeFebruary 3, 2015 at 11:26 am

Renault Kadjar 2015 a fost dezvaluit ieri oficial. Noul SUV al companiei franceze vine sa ocupe treapta intermediara intre modele Captur si Koleos. Din pacate informatiile referitoare la noul model sunt inca incomplete, in schimb putem intelege multe lucruri din galeria de imagini pusa la dispozitie de Renault. 

Asigurare RCA 2015 ieftina online. Pentru a verifica pretul CLICK aici.

Renualt Kadjar 2015  urmeaza sa ocupe treapta intermediara intre modele Captur si Koleos. Crossover-ul Renault va juca pe acelasi teren cu Nissan Qashqai. Mai mult, cei doi vor imparti aceeasi platforma si aproape sigur, aceeasi gama de motoare. Numele Kadjar este format din 2 componente: prima “Kad” – omonimul lui quad ce indica tractiunea integrala de care va dispune acest model, iar cea de-a doua componenta, ar trebui sa se asocieze cu cuvintele franceze agile si jaillir, ce se traduc agil respectiv o aparitie neasteptata.

Renault Kadjar 2015 spate

Renault Kadjar 2015: dimensiuni

Aici mari suprize nu avem. Renault Kadjar fiind in esenta un Qashqai cu designul redefinit. Marea diferenta intre cele doua modele fiind in lungimea si latimea lor. Kadjar este cu 8 cm mai lung si cu 4 cm mai lat decat Nissan Qashqai. Centimetrii in plus au generat si un adaos de spatiu in habitaclu. Astfel incat, Renault Kadjar are in portbagaj 472 de litri de volum disponibil (Nissan Qashqai 430). Cu toate astea, francezul are o garda la sol de 190 mm, adica cu 20 mm mai putin decat crossover-ul nipon.

Renault Kadjar 2015 lateral

Renault Kadjar 2015: motorizari si transmisii

Noul Kadjar va fi oferit atat cu tractiune fata cat si cu tractiune integrala. Pare straniu, dar in comunicatul de presa emis de francezi, lipseau cu desavarsire detaliile referitoare la gama de motoare. Farurile cu LED si acoperisul din sticla a fost descrise foarte bine, dar propulsoarele si transmisiile nu si-au gasit loc in materialele livrate de Renault. Putem insa presupune ca componentele tehnice vor fi mostenite de Kadjar de la Qashqai 2014. Acest lucru inseamna 2 unitati de propulsie pe benzina: 1.2 DIG-T si 1.6 DIG-T, 115 respectiv 160 cai putere, si 2 versiuni diesel: 1.5 DCI si 1.6 DCI, 110 respectiv 130 cai putere. Motoarele vin in compania unei cutii de viteze mecanice cu 6 rapoarte ori a transmisiei automate Xtronic.

Renault Kadjar 2015 interior

Renault Kadjar 2015: lansare oficiala

Crossover-ul francez va fi prezentat publicului larg pe 5 martie, in cadrul salonului auto de la Geneva. Versiunea europeana a lui Kadjar va urca pe liniile de productie a uzinei Renault din localitatea spaniola Palencia. Marea noutate este ca in premiera Renault va avea o unitate de productie in China. Acest lucru a devenit posibil datorita unui parteneriat incheiat intre francezi si chinezii de la DongFeng.

Renault Kadjar 2015 poze

Se vorbeste ca francezii intentioneaza sa lanseze anul acesta inca un model, ori poate chiar doua. Este vorba despre alte doua crossovere. Primul ar trebui sa se situieze pe treapta inferiora lui Renault Captur, iar cel de-al doilea, fiind si cel mai voluminos, urmeaza sa inlocuiasca in gama Renault modelul Koleos. Conform ultimelor informatii, noul SUV Renault ce il va substitui pe Koleos va purta numele Djeyo.

Renault Kadjar 2015 foto

Renault Kadjar

Citeste si:

Anvelope de vara ieftine 2015: top cauciucuri accesibile 

Noul Volvo XC60 pentru 2016: primele informatii si poze

Renault Kadjar 2015

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Renault Kadjar 2015 foto Renault Kadjar 2015 interior Renault Kadjar 2015 lateral Renault Kadjar 2015 poze Renault Kadjar 2015 spate Renault Kadjar 2015

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *