Home » Scaune auto ieftine recomandate spre achizitie » Scaune auto ieftine recomandate spre achizitie

Scaune auto ieftine recomandate spre achizitie

Scaune auto ieftine dar bune - imagine simbol
HomeDecember 3, 2014 at 6:12 pm

Gama de scaune auto ieftine este destul de mare, insa nu toate produsele din oferta sunt calitative. Unele, se pot dovedi chiar periculoase pentru micutul dvs. Din pacate nu toti parintii isi pot permite un produs de top, respectiv am decis sa alegem 3 scaune auto ieftine, dar totusi suficient de bune pentru a fi cumparate. 

Scaune auto ieftine: top 3

1. Kinderkraft Comfort – unul din cele mai recomandabile spre cumparare scaune auto ieftine. Acesta poate fi achizitionat pentru un pret mediu de 300 lei. Kiderkraft Comfort este destinat copiilor cu varste intre 10 luni si 12 ani, cu greutatea maxima de 36 kg. Materialele de la exterior au o calitate mai mult decat acceptabila, finisajele sunt executate bine, iar montarea si demontarea scaunului este simpla. Spatarul poate fi rabatat, dar operatiunea este limitata de posibilitatile banchetei masinii.  Husa scaunului este detasabila pentru a putea fi spalata, iar pentru copii cu greutatea peste 25 kg, poate fi utilizata doar baza scaunului. Pentru a verifica pretul click aici.

2. Kinderkraft Toddler – locul 2 in topul cu scaune auto ieftine recomandate spre achizitie. Nu e intamplatoare aparitia unei a doua unitati Kinderkraft in topul nostru. Acest brand s-a recomandat foarte bine prin produse de calitate cu preturi corecte. Scaunul Toddler este destinat copiilor din categoria de greutate 0-18 kilograme. Materialele sunt de calitate, dar mai important scaunul se poate transforma in landou – foarte bine pentru calatoriile lungi. Pretul de achizitie inregistreaza o medie de 300 lei. Pentru a verifica pretul click aici. 

3. BabyGo Freemove ocupa locul 3 in topul cu scaune auto ieftine. Unitatea Freemove este si ea destinata copiilor cu varste intre 10 luni si 12 ani si greutatea intre 9 si 36 kg. Puteti fi sigur ca copilul dumneavoastra se va simti foarte bine in acest scaun din cel putin 2 motive. 1. Scaunul vine cu 2 cotiere foarte bine executate si plasate. 2. Baza scaunului este acoperita cu un strat gros de spuma densa, ce promite sa reziste in timp si sa ofere confortul necesar calatoriilor lungi. Instalarea scaunului in masina are loc simplu, husa este detasabila pentru a putea fi curatata, iar baza, poate fi utilizata separata pentru copiii de peste 25 kg. Pentru a verifica pretul click aici.

Scaune auto ieftine: sfaturi de achizitie

1. Faceti alegerea in dependenta de grupa in care se incadreaza copilul dvs. Producatorii de scaune auto ieftine au definit 4 grupe: Grupa 0 (0-10 kg), Grupa 0+ (0-13 kg), Grupa 1 (9-18 kg), Grupa 2-3 (15-36 kg).

2. Atentie la modul de prindere a copilului cu centurile scaunului. Sistemul de prindere a centurilor scaunului trebuie sa aiba 5 puncte de fixare.

3. Atentie la numarul de pozitii in care poate fi reglat scaunul. Am recomanda un minim de 4 pozitii.

4. E absolut necesar ca scaunul sa ofere protectie laterala solida.

5. Husa scaunului sa poata fi indepartata, pentru a fi spalata.

Scaune auto ieftine dar bune - Kinderkraft 2

Scaune auto ieftine

Citeste si:

Cele mai bune anvelope de iarna – cum sa faci o alegere buna

Scaune auto ieftine

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Scaune auto ieftine dar bune - imagine simbol Scaune auto ieftine dar bune - Kinderkraft 2 Scaune auto ieftine dar bune - Kinderkraft Toddler

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *