Home » Statii auto ieftine: top 3 statii CB cu pretul mic » Statii auto ieftine: top 3 statii CB cu pretul mic

Statii auto ieftine: top 3 statii CB cu pretul mic

Statii auto ieftine simbol
HomeMay 6, 2015 at 2:49 pm

In ultimul timp, tot mai multi soferi cauta statii auto ieftine care totusi sa-si faca treaba bine. De asta, in cele ce urmeaza va prezentam un top 3 cu statii CB ce prezinta raporturi pret/calitate optime.

Statii auto ieftine: dimensiunea optima

Statiile auto nu au o dimensiune standart. Totusi, marea lor majoritate sunt mai mici decat un CD Player. Dar, e important de stiut, ca marimea statiei este dictata de obicei de puterea ei.

Inainte de a alege din multimea de statii auto ieftine,  trebuie sa va ganditi la amplasarea acesteia in vehicul. Pentru a exclude montarea, ati putea opta pentru o unitate portabila. Dar, si cu o statie portabila va fi nevoie de o antena externa.

Statii auto ieftine midland alan 100 plus

Statii auto ieftine: top 3

1. Statii auto ieftine – Midland Alan 100 Plus – cu siguranta una din cele mai bune statii auto accesibile. Impresiile bune incep chiar de la exteriorul unitatii. Materiale calitative, finisaje executate impecabil, totul este acolo unde te astepti sa fie. Pe langa asta, Mildand Alan 100 Plus ofera receptie si emisie de calitate, sunet bun din difuzor si modulatie exemplara. Pentru a verifica pretul click aici. 

2. Statii auto ieftine – PNI Escort HP 8000 – o alta statie auto foarte buna. Aceasta unitate cuplata la o antena de calitate poate face foarte mult. Ca si in cazul produsului de pe primul loc, sunetele din receptie si emisie nu dau motive de reprosuri, iar calitatea executarii exterioare este si ea la nivel. Pentru a verifica pretul click aici.

3. Statii auto ieftine – TTi TCB 550 – o statie mica si buna. Produsul s-a comportat foarte bine in timpul testelor, insa ar fi de mentionat ca unii utilizatori au semnalat careva probleme cu aceasta statie. Problemele tineau in marea lor parte de functionarea autosquelch-ului, respectiv de sunetele din receptie. Noi, nu am semnalat aceasta problema, la fel ca si marea majoritate a cumparatorilor statiei. Tindem sa credem ca e vorba despre niste cazuri separate. Pentru a verifica pretul click aici. 

Statii auto ieftine PNI HP 8000

Statii auto ieftine: parametri tehnici

Legea permite o putere a statiilor de maxim 4W. In Romania, puterea nu e verificata de nimeni, in restul Europei insa, ati putea avea probleme. In plus, o statie auto mai puternica este mai scumpa si prea putin folositoare. Spre exemplu, unele statii au puteri ce se incadreaza intre 80 si 100 de W. Cu ele puteti face conexiune cu alte state, insa e putin probabil sa va fie de ajutor in trafic acest lucru.

O alta functie necesara pentru statiile auto este AutoSquelch-ul. Aceasta permite reducerea automata a zgomotelor din emisie. Daca procurati o statie cu Scuelch-ul manual, veti fi nevoiti sa executati personal acest procedeu.

Statii auto ieftine: sfaturi de infotrafic

Trebuie sa fiti constienti ca statiile auto nu ofera nici ce mai mica confidentialitate. Respectiv: nu injurati si nu utilizati unitatea pentru discutii deviate de la traficul auto.

Statii auto ieftine TTi TCb 550

Statii auto ieftine

Citeste si:

Top 3 gps-uri ieftine in Romania

Statii auto ieftine

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Statii auto ieftine midland alan 100 plus Statii auto ieftine PNI HP 8000 Statii auto ieftine simbol Statii auto ieftine TTi TCb 550

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *