Home » Top anvelope iarna 2014: 5 cauciucuri de iarna recomandate spre cumparare » Top anvelope iarna 2014: 5 cauciucuri de iarna recomandate spre cumparare

Top anvelope iarna 2014: 5 cauciucuri de iarna recomandate spre cumparare

top anvelope iarna pentru 2014
HomeSeptember 3, 2014 at 12:35 pm

Dupa o analiza a mai multor clasamente a cauciucurilor, am facut un top anvelope iarna propriu, care sa includa pneuri ce pot fi gasite pe piata autohtona

De ce sunt necesare anvelopele de iarna? – cea mai evidenta cauza este ca cauciucurile de iarna au aderenta mai buna pe zapada, si chiar daca suprafata carosabila nu este acoperita cu zapada, nu avem vreun motiv sa intarziem cu schimbul cauciucurilor. Astfel, daca temperatura aerului scade sub -7°C, anvelopele de vara se intaresc, cauciucurile de iarna insa, datorita compusilor din siliciu, raman elastice chiar si la -40°C. Mai mult, reamintim ca daca sunteti prinsi de politie circuland cu anvelope de vara in conditii de zapada ori gheata, sunteti numai bun de plata unei amenzi cuprinsa intre 720 si 1.600 lei.

Top anvelope iarna 2014: 5 cauciucuri recomandate

1. Anvelope iarna Nokian Hakkapeliita – locul de frunte in top anvelope iarna conform majoritatii clasamentelor create de diferite centre de testare. Din pacate si pretul anvelopelor este pe masura calitatii. Mai multe detalii aici.

2. Anvelope iarna Continental Winter Contact TS 850 – anvelope cu caracteristici de aderenta foarte bune si un pret mai moderat. Mai multe detalii aici.

3. Falken HS449 – anvelope cu aprecieri foarte bune din parte cumparatorilor. Conform unui top anvelope iarna marca tyrereviews.co.uk, 93% din clienti s-au declarat dispusi sa mai cumpere inca o data aceste caucicuri. Mai multe detalii aici.

4. Fulda Kristall Montero – pneuri foarte bune la un pret mult mai rezonabil decat majoritatea cauciucurilor ce apartin brandurilor renumite Mai multe detalii aici.

5. BF Goodrich G Force – locul 5  in top anvelope iarna, cauciucuri bune pentru drumuri lungi pe suprafete uscate. Pe gheata si zapada nu s-au prezentat la fel de bine. Mai multe detalii aici.

Top anvelope iarna – sfaturi

1.Incercati sa achizitionati anvelopele de iarna cat mai devreme posibil. Majoritatea vanzatorilor opereaza scumpiri odata cu apropierea sezonului rece.

2. Multe publicatii recomanda cauciucuri ce apartin marcilor cu nume mare. E foarte bine daca va puteti permite acest lucru, insa nu e nimic grav in achizitionarea unor anvelope mai putin cunoscute. Mai toti producatorii de anvelope, chiar si cei mici, au realizat in ultimul timp succese importante in ceea ce priveste performanta produselor lor. Prin urmare, daca alegeti sa cumparati niste pneuri mai ieftine, trebuie doar sa fiti ceva mai precauti in trafic.

3. Daca alegeti sa procurati anvelopele de pe internet, ar fi bine totusi sa va deplasati la un magazin de anvelope si sa comparati mai multe marci si apoi sa faceti alegerea finala. Cand comparati cauciucurile trebuie sa atrageti atentia la materialul acestora (acesta trebuie sa fie cat mai moale), la masa anvelopelor (mai mica), precum si la profilul anvelopelor (se recomanda ca elementele profilului sa fie ceva mai indepartate unele de altele).

4. Dupa ce a-ti facut alegerea la magazin, puteti face achizitia propriu-zisa pe internet. De obicei, vanzatorii online au preturi mai mici, oferind si gama mai larga de produse, printre care cu siguranta veti gasi si unitatile ce sunt prezente in acest top anvelope iarna.

Top anvelope iarna 2014

top anvelope iarnatop anvelope iarna 2014

Top anvelope iarna 2014
Citeste si:
Cele mai bune uleiuri de motor: top 5 si pareri

Top anvelope iarna 2014

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
top anvelope iarna 2014 top anvelope iarna pentru 2014 top anvelope iarna

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *