Home » BMW X7 a primit unda verde, noul X7 oficial » BMW X7 a primit unda verde, noul X7 oficial

BMW X7 a primit unda verde, noul X7 oficial

Noul BMW X7 fata
HomeApril 3, 2014 at 12:42 pm

BMW X7 a primit unda verde din partea producatorului german. Actualul CEO al companiei BMW – Norbert Reithofer a declarat pentru Autobild urmatoarele “Lansarea modelului X7 ne va permite sa intram intr-un nou segment de piata – SUV-urilor mari”.

Productia in serie a noului model va fi lansata in 2017, insa primele prototipuri ar putea fi prezentate chiar anul viitor. Se presupune, ca noul BMW X7 va fi construit pe o versiune modernizata a sasiului de la mai micul X5. Mai mult de atat, datorita utilizarii mai intense a materialelor usoare, se va reusi crearea unei construtcii cu masa redusa. Unele surse afirma ca X7 va mosteni de la modelul X5, chiar si gama de motoare, noul SUV urmand a fi propulsat de unitati cu 6 si 8 cilindri si posibil de un agregat hibrid.

BMW X7 vine cu 3 randuri de scaune. Necesitatea mai multor locuri pentru pasageri, era deseori relatata de clientii americani, mai ales ca anume SUA urmeaza sa devina una din destinatiile de baza ale noului model. Mai mult de atat, X7 va urca pe linii de asamblare a uzinei BMW din Spartanburg – Statele Unite, care dupa introducerea noului SUV va deveni cea mai mare unitate de productie a constructorului german.

Noul BMW X7

Printre altele, BMW intentioneaza sa investeasca in aceasta uzina 1 mlrd de dolari, iar personalul va creste numeric la actualii 8000 de muncitori pana la 8800 in 2016.

Uzina din Spartanburg - locul de productie pentru noul BMW X7

BMW X7 va imparti acelasi segment de piata cu Mercedes-Benz GL, Cadillac Escalade si Lincoln Navigator.

Citeste si:

Noul BMW X3 facelift 2014 a primit un nou motor diesel

Noul Porsche Cayenne – primele detalii

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Noul BMW X7 fata Noul BMW X7 Uzina din Spartanburg - locul de productie pentru noul BMW X7

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *