Home » Care este cea mai buna camera DVR: top 3, pareri, oferte » Care este cea mai buna camera DVR: top 3, pareri, oferte

Care este cea mai buna camera DVR: top 3, pareri, oferte

Cea mai buna camera DVR
HomeMay 10, 2018 at 11:13 pm

Am decis sa aflam care este cea mai buna camera DVR de pe piata. Pentru asta am analizat si testat peste 15 produse lansate in ultima perioada. Intr-un final am scos in evidenta 3 aparate, care dupa parearea noastra au sanse relativ egale de a primi titlul de cea mai buna camera DVR.  Este vorba despre unitatile: Xiaomi YI, DOD LS460W si Mio MiVue 792.

Cea mai buna camera DVR - Xiaomi YI

1. Camera DVR Xiaomi YI – verifica pretul aici

Specificatii tehnice:

Xiaomi YI are cu ce se mandri. Unitatea dispune de un procesor dual-core cu denumirea A12-60 si un senzor foto cu rezolutia de 3 MP. Acestora li se adauga un microfon si un difuzor incorporat, plus un ecran de 2,7 inch. Astfel, camera DVR este capabila sa inregistreze clipuri in format FullHD la o viteza de 60 fps, iar unghiul de filmare, ce masoara 165 grade, promite sa nu scape niciun detaliu important oriunde acesta s-ar afla.

Nota specificatii tehnice: 9,0/10

Calitatea filmarii:

Fara nicio indoiala, Xiaomi YI este unul din liderii pietii la capitolul calitatea filmarii. Clipurile inregistrate cu aceasta camera DVR au o detaliere foarte bune, miscarile nu sunt fragmentate ori blurate in niciun fel. Aparatul se manifesta la fel de bine atat in timpul zilei cat si pe timp de noapte.

Un clip filmat cu Xiaomi YI il gasiti aici. 

Nota calitatea filmarii: 9,5/10

Pret de achizitie:

Dintre produsele prezente in acest material,Xiaomi YI are cel mai avantajos pret. Marea majoritate a magazinelor de IT si electronice ofera aceasta camera DVR la preturi cuprinse intre 320 si 350 lei. Puteti consulta pretul acestui produs aici.

Nota pret achizitie: 9,5/10

Cea mai buna camera DVR - DOD LS470W+

2. Camera DVR DOD LS470W+ – verifica pretul aici.

Specificatii tehnice:

Camera DVR DOD LS470W+ este dotata cu lentile Sharp cu diafragma de f/1.6 si un senzor de 12 Mp, iar unghiul de filmare masoara 150 grade. Aparatul mai dispune de un ecran TFT de 3 inch si o baterie cu capacitatea de 650 mAh. Clipurile filmate sunt stocate pe pe un card MicroSD cu capacitatea maxima de 32Gb. In regim de filmare 1080P, pe un card de 32Gb pot fi stocate pana la 4 ore de inregistrari.

Nota specificatii tehnice: 9,0/10

Calitatea filmarii:

Daca ar fi sa judecam strict dupa calitatea filmarilori, DVR DOD LS470W+ ar fi probabil cea mai buna camera DVR. Detalierea este aproape incredibila, iar zgomotul din imagini lipseste chiar si noaptea.

Un clip filmat pe timp de noapte cu DVR DOD LS470W+ il puteti accesa aici.

Nota calitatea filmarii: 10/10

Pret de achizitie:

Aici vestile sunt mai proaste, DOD LS470W+ fiind cel mai scump aparat din acest material. Camera poate fi achizitionata la un pret ce trece de cele mai multe ori de 1200 lei.

Pretul camerei DVR DOD LS470W+ poate fi consultat aici.

Nota pret de achizitie: 7,5/10

Cea mai buna camera DVR - Mio MiVue 792WiFi

3. Camera DVR Mio MiVue 792 – verifica pretul aici.

Specificatii tehnice:

Mio MiVue 792 are specificatii tehnice avansate. Vorbim in special despre senzorul de 5 Mp si bateria de 470 mAh. Aparatul este capabil sa filmeze la rezolutia maxima de 1920 x 1080, iar clipurile pot fi stocate pe un card microSD cu capacitatea maxima de 32 Gb.

Nota specificatii tehnice: 9,5/10

Calitatea filmarii:

Clipurile filmate cu camera DVR Mio MiVue 792 , au o calitate practic ireprosabila. Obiectivul cu unghiul de captare de 140 grade asigura filmarea unei panorame destul de largi, astfel incat evenimentele majore din trafic sa nu fie lasate neobservate.

Totusi, dupa parerea noastra, camera DVR Mio MiVue 792 a prezentat aici rezultate ceva mai slabe decat rivalii din articol. Nu e o diferenta semnificativa, insa am avut impresia ca uneori imaginea se fragmenta usor, iar reducerea cantitatii de lumina de afara aduce cu sine o oarecare cantitate de zgomot.

Un filmulet inregistrat cu camera DVR Mio MiVue 792WiFi puteti gasi aici. 

Nota calitatea filmarii: 9,0/10

Pret de achizitie:

De cele mi multe ori, camera DVR Mio MiVue 792 poate fi achizitionata la preturi intre 750 si 800 lei. Pretul produsului poate fi verificat aici.

Nota pret de achizitie: 8,0/10

Cea mai buna camera DVR: concluzie

Fiecare din cele 3 produse prezentate mai sus are unele puncte slabe. Spre exemplu, camera DVR Xiaomi YI a fost depunctata pentru capacitatea mica a bateriei – 240 mAh. DOD LS470W+ a pierdut punctaj din cauza pretului de achizitie prea mare, iar Mio MiVue 792 a fost penalizata pentru zgomotul din fimari.

Dupa parerea noastra cel mai bun raport calitate/pret este oferit de DVR Xiaomi YI, daca insa puteti face abstractie de pret, recomandam cu toata increderea unitatea DOD LS470W+.

Cele mai bune becuri H7

Cea mai buna camera DVR.

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Cea mai buna camera DVR - DOD LS470W+ Cea mai buna camera DVR - Mio MiVue 792WiFi Cea mai buna camera DVR - Xiaomi YI Cea mai buna camera DVR

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *