Home » Cel mai rapid break cu motor diesel: BMW M550d G-Power Foto » Cel mai rapid break cu motor diesel: BMW M550d G-Power Foto

Cel mai rapid break cu motor diesel: BMW M550d G-Power Foto

Cel mai rapid break cu motor diesel
HomeMarch 31, 2015 at 4:22 pm

A fost prezentat cel mai rapid break din lume propulsat de un motor diesel. Este vorba despre creatia atelierului de tunning G-Power ce are la baza versiunea estate a lui BMW M550d.

Nemtii de la G-Power, continua sa modifice automobile,  in incercarea de a-i depasi pe specialistii de la Brabus. De data asta, operatiilor de continut a fost supus break-ul M550d a celor de la BMW. Inginerii au decis ca cei 381 cai putere si 740 Nm de cuplu motor livrati de agregatul de 3.0 litri in 6 pistoane, nu sunt suficienti si ca un al treilea compresor turbo, ar fi foarte potrivit viitorului model. Astfel, a avut loc o interventie la “inima” masinii, cu rezultate mai mult decat impresionante pentru un automobil alimentat cu motorina.

Cel mai rapid break cu motor diesel:

Modificarile aduse de G-Power, au facut ca modelul german sa livreze 435 cai putere si 850 Nm de cuplu maxim. Nu ar fi rezultate iesite din comun, daca nu am discuta despre: 1. un motor diesel si 2. un propulsor cu doar 6 cilindri si un volum de 3 litri. “Herghelia” de cai putere a fost obtinuta datorita celui de-al treilea compresor turbo, dar si multumita unui modul electronic ce optimizeaza functionarea motorului la sarcine extreme.

Cel mai rapid break cu motor diesel spate

Cele mai bune anvelope de vara 2015

Dupa ce au incaltat masina cu jantele speciale G-Power Hurricane RR si anvelopele cu profil redus 255/30 ZR21 in fata si 295/25 ZR21 in spate, inginerii au trimis automobilul la teste. Acolo, modelul dezvoltat de G-Power a atins prima 100 de km/h in 4,5 secunde si o viteza maxima de 271 km/h, devenind cel mai rapid break cu motor diesel.

Cel mai rapid break cu motor diesel - propulsor

Cele mai bune baterii auto: pareri si sfaturi

Mai interesant, e faptul ca G-Power, crede ca rezultatele livrate de modelul lor nu sunt imbatabile si ca cu ajutorul unor modificari la ECU-ul motorului, viteza maxima ar putea depasi 300 km/h. Mai mult, montarea unui kit aerodinamic ar putea imbunatati si acest rezultat. Problema e ca ajustarile vor duce sigur la cresterea pretului, respectiv la reducerea numarului de automobile produse. In acelasi timp, versiunea standard a lui BMW M550d va fi tot timpul accesibila pentru un pret relativ rezonabil.

Cel mai rapid break cu motor diesel lateral

Cel mai rapid break cu motor diesel

Citeste si:

Cel mai tare Range Rover: SVAutobiography se prezinta oficial 

Cel mai rapid Break – BMW M550d G-power

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Cel mai rapid break cu motor diesel Cel mai rapid break cu motor diesel - propulsor Cel mai rapid break cu motor diesel lateral Cel mai rapid break cu motor diesel spate

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *